Tapet eller färg.....

 
 
Det är dags för lite uppfräschning i vår hall och på våra köksväggar.
Jag trivs med brädväggarna som vi satte upp i hallen när vi flyttade in för snart tjugofyra år sedan.
Oj, så många år i huset som vi inte skulle köpa utan bara kika lite på....
 
Här bor vi nu, med tre personer mindre än från början. Fast, vi var bara fyra när vi flyttade in. Dottern föddes efter några månader. Nu är alla barn utflyttade sen några år och vi är själva jag och maken. Vi trivs och så länge vi gör det bor vi kvar. Tillbaks till köket och hallväggarna.Tapeten ni ser genom hålet i väggen har hängt med många år och har varit helt ok tills för ett tag sedan, men oj vad jag är trött på den nu.
 
Färg eller tapet....det är frågan.
 
Fin inspirationsbild från Pinterest...
 
black tile and a dark grey wall // kitchenscapes:
 
bild via 
 
Hmmm! I never thought of a charcoal wall in the kitchen....maybe if I do get the silver drawer fronts to match the silver venetian blind it would do just fine....:
bild via 
 
 
 
 
 
Maken är inne på tapeter, och en enfärgad varmt grå tapet hade funkat förträffligt. Roliga funderingar att planera och drömma. De vita brädväggarna i hallen/kök ska så småningom få lite ny vit färg på sig...
 
 
 
 
 
Det var kvällens tankar ifrån mig.
 
Må så gott!
 
 
 
| bilder tinaminastina |
 
 
1 Anonym:

skriven

Så härligt att få följa med dig i dina tankar och visioner. Visst brukar det bli några vändor innan man bestämmer sig för teknik och färg. Har funderat på panel i vår hall också. Tunnare ribbor hade funkar fint i sann retroanda. Hur gjorde ni? Var det någonslags moduler ni satte upp eller är det det helt vanliga brädor?må väl! //Atta

Svar: Vad kul att du kikar in här! Ja det är många tankar och funderingar...och bra att saker få ta sin tid! Tunna ribbor låter jättefint....Moduler är ju smidigt....men det fanns inte när vi satte våra brädor....de har ju suttit där i många år och vi är ju fortfarande nöjda. Hoppas ni hittar en bra lösning!kram och ha en fin torsdag!
Tina
tinaminastina

Kommentera här: