Nästan klart...

Som vanligt när vi renoverar eller påbörjar ett projekt hemma, tror jag att det kommer bli färdigt på ett kick...eller kanske inte. Det är mycket som ska hinnas med, det vanliga vardagslivet och allt som kommer däremellan. Vi börjar ändå se slutet på vårens väggrivning och golvläggningsprojekt. Lite nya fönsterfoder ska upp och som vanligt de där golvlisterna som har en tendens att låta vänta på sig att komma på plats. Det blev så bra som jag trodde, baske mig att det minsann blev snäppet bättre än så. Öppenheten mellan köket och vardagsrum/matplats blev ett jättelyft för vårt hus. Till och med maken kan höras mumla om hur lyckat det blev att han kom på idén att riva väggen =)
 
Bilder på det färdiga resultatet kommer, men här kommer några pics så länge.
 
 
bilder: tina
 
 
 
 

Härligt!

Idag har solen visat sig, och med en helt ok temperatur är det härligt att vara ute igen! Ett snabbt inlägg blir det bara idag, jag har inte hittat inspiration att blogga riktigt än som jag önskat. En liten runda med kameran blev det dock, så här kommer lite bilder på hur det ser ut just nu hos oss i vår trädgård/uterum. Inga nyinköp eller förändringar i år är gjorda, men på önskelistan står att lasera våra trägolv ute i sommar.....önska kan man ju alltid=)

Kryddlandet har jag fuskat med lite, köpta örtplantor som redan har nåt att komma med, samsas med Ernst såstickor som fått bli rostiga. Inte så konstigt med tanke på allt regnande=)

/

 

 

Ha en fin härlig dag....Kram!

 

foto: tina

ord: pinterest

 

 

 

Hej alla fina!

Äntligen ska jag försöka ta tag i bloggen och jag börjar med att tacka för alla fantastiska kommentarer ni lämnat, ni är bäst helt enkelt!!! Just nu är livet lite upp och ner och inspiration att skriva här om familj och inredning ligger inte i topp bland mina prioriteringar, men snart så =)
Som ni vet fick vår fine lille Totte somna in för ett tag sen och det blev så tomt och eländigt. Tänk att ett husdjur lämnar ett så stort tomrum efter sig......
Livet blir inte som man tänkt sig alltid, och det är bara att göra det bästa av allt och kämpa på så blir det bra till slut.....det är mina tankar och min önskan just nu.
Dottern blev dålig efter att ha haft influensan tidigt i våras, och fick feber som inte släppte. En karusell med undersökningar och provtagningar satte fart och man har uteslutit en del, och snart är det dags för ett besök hos en specialist på infektionskliniken. Den enda diagnos hon fått än så länge är oklar feber,man kan bara konstatera att hon har feber men inte varför, detta har pågått i snart fjorton veckor. Tjugo år och med nytt jobb, då har man inga tankar alls på att vara hemma och vara sjuk....inte konstigt att hon är orolig, trött och bara vill bli frisk. Ni förstår vår oro och mitt fokus på annat än bloggen.


Dock har vi fått något mjukt, roligt och busigt att glädjas åt mitt i allt, l en liten fin dvärgpudelkille vid namn Roffe, nu tretton veckor har flyttat hem till oss. Han är dotterns och han skingrar många tankar och sätter lite fart på tillvaron och i synnerhet på mig =)
Att få en valp rumsren kräver minsann sin man/kvinna!

Som ni vet påbörjade vi ju projekt "rivaväggmellanvardagsrumochmatrum" för ett bra tag sedan, och snart är vi äntligen i hamn. Det har varit tungt mitt i allt annat som hänt, men maken har kämpat på när ork och tillfälle funnits. Det som återstår, och som vi sparar till hösten är att sätta ett nytt tak i vardagsrumsdelen så det blir lika i hela rummet. Vi lägger det på hyllan helt enkelt för det blir ingen tid att njuta av sommaren annars.

Fyra gamla sjuanstolar lämnades på lackering förra veckan och hämtades idag, äntligen fick vi det gjort också. De har stått i många långa år i garaget och äntligen tog vi oss i kragen och kan bocka av det på listan. Vi väntar också på två Eames-stolar, dock kopior, som ska göra sällskap med de svarta sjuanstolarna. En bild på hur det ser ut lovar jag att lägga ut här snart! En dröm går i uppfyllelse, dock är det bara lite köpt lycka för stunden.....glad och lycklig blir jag när dottern får må bra och blir av med sin feber.

Må gott alla ni som kikar in här....vi hörs snart♥
Kram

foto: julia