Kryddigt värre!

Jag gillar verkligen vår blomstertrappa som fyndades för några år sedan på en utförsäljning som Village hade. Jag kör med samma upplägg som åren innan....kryddor!Detta är ungefär vad jag har ork till just nu, den här våren har verkligen inte varit på min sida. Tur är att resten av familjen fixar och ordnar så saker och ting blir gjorda. Ursäkta de gnälliga raderna som dyker upp här ibland.
Trädgården kräver ju massor innan den blir lite mer lättskött under sommarmånaderna.
Maken var och köpte trälasyr idag och förhoppningsvis ska vi provmåla några brädor.
Vi valde Jotun terasslasyr naturgrå, efter att ha sökt och googlat för fullt efter inspiration och ideér. Till slut föll vi för nyansen naturgrå efter att ha sett fina bilder från Weronicas fina blogg Enmammasdag, där de målat sitt trädäck med den nyansen. Kika in på hennes underbara sida, den är underbar läsning och hon tar fantastiska bilder!

Nu ska jag göra lite kaffe, maken är och handlar något gott kaffebröd....trots alla krämpor är livet härligt!

Ha en underbart fin Valborg ni alla!
Fyndat på Röshults Outlet!


Äntligen är jag lycklig ägare till ytterligare några fina saker från Röshults. Jag såg på deras facebooksida och även i annons i vår lokaltidning att de hade Outletförsäljning med start idag, behöver jag säja att jag tog mig en tur dit =) Jag tyckte jag var tidig, de öppnade 12.00 och jag var där tre kvart senare.....men det hade varit många där före mig. Jag fick ändå med mig en mycket önskad vedkorg, en hög golvljusstake och en kruka, allt till minst halva priset, toppen!

Deras Outlet hittar man på Torsvik, några mil söder om Jönköping.Man kör från Jönköping söderut på E4,tar av vid avfarten Taberg/Barnarp och i korsningen kör man mot Barnarp. Nästan direkt höger in en bit på Industriområdet Momarken ligger butiken. Det är öppet fre,lör sön.

Tidlösa men ändå moderna produkter....jag gillar!
Ek på ek...

Vi har en stor stor ek på vår tomt....vi älskar den när den som nu går över i grönt, sådär krispigt vårigt grönt ni vet. På hösten och tidig vår, när löven ska krattas upp är vi inte lika förjusta i den =)

Några kvistar hamnade i en vas på vårt matbord i ek, ek på ek.


Idag har vi lite kallare och blåsigt, man vänjer sig fort vid värmen. Ändå, våren är här och planerna för många projekt surrar i huvudet. Något jag ser fram emot är att vi ska olja in våra trädäck utomhus med någon slags pigmenterad träolja. Jag har i tankarna en riktigt ljus nyans lite mot grått
som gör att träet ser lite solblekt ut....någon som målat/oljat sina trägolv och har några bra ideér eller tips?

Nu ska jag hämta in nytvättade vindblåsta sängkläder....underbart!

En fin dag till er.