Gott Nytt År!

Önskar er alla fina läsare Ett Gott Nytt År!
Nyårsafton firas hemma, det blir bara jag och maken: Jag är klubbad av en elaking till förkylningsbasill så det blev inget firande med goda vänner....Ungdomarna är på sitt håll och jag och maken har en bra och mysig nyårsafton på tu man hand.
Ha en trevlig nyårsafton så ses vi på det nya året!

KRAM!


bild: tina

Vårinspiration...

Allt förutom granen har åkt ut här hos oss....nja, nu ljuger jag lite, stjärnorna i fönstren står kvar och får lysa ett tag till för att mota det värsta mörkret. Jag älskar julen och nästan lika mycket älskar jag att plocka bort det lilla pyntet som vi har framme.
H&M Home inspirerar med sin vår och sommarkollektion.......nu vill jag njuta av det vita som vintern ger ett litet tag till, sen stundar vårlängtan i massor!

Fina bilder och inspiration tycker jag....tycker Ni?


Nyåret närmar sej och det blir inte alltid som man tänkt sig, en elak förkylning har slagit sig ner hos dottern och mig och jag har inte mycket ork att planera och fixa inför fredagen. Det är nog så att jag och maken håller oss hemma och firar på egen hand.... ja så får det nog bli!

Ha en fin onsdag!

bilder: H&M Home

Fynd!

Nu börjar de stora reornas tid....kikade in på Mio möblers hemsida och fick se att "vår" golvlampa fanns att köpa till riktigt fyndpris! Vi fyndade vår också till halva priset för några år sen.....den hänger med och är en riktig favorit hemma!


bild: Mio möbler