Bad och sol och en tripp till Österlen...

Näst sista veckan på semestern och vi njuter för fullt.Igår blev det bad och sol vid sjön....Så varmt i sanden.....nästan som utomlands!!

I tisdags kom vi hem från en liten tripp till Skåne/Österlen.Vilken underbart vacker del av Sverige!!Dit vill jag åka fler gånger.Vi bodde på B&B i Brösarp,vid Brösarps backar...och utflyktsmålen gick till Kivik,Simrishamn,Åhus bl a.
Återkommer med bilder därifrån!

Hoppas ni alla har en härlig sommar!!!

foto : tina

Hallon i massor....

växer det fortfarande i vårt land,därför fick jag leta reda på nåt smarrigt recept med hallon i!Det blev hallonmuffins med philadelphiaostfyllning....kan säja att det slank ner två till fikat nu i eftermiddags =)=)

Här hittar ni receptet......Uppdaterat: har lagt in bild igen


här på muffinsbaket...men kan själv inte se det på bloggen...kan ni????

Kram/tina

Lite bloggpaus...igen...

Ojdå....här är det långt mellan inläggen!Tänkte bara kika in och visa lite bilder på mina Ellosinköp som kom förra veckan.Lampan är upphängd men inte inkopplad....och kuberna står och väntar på att jag ska hitta den bästa platsen att sätta upp dom på!

I måndags var vi i Hjo en sväng....strosade lite i hamnen,åt på resturang och njöt av glass!Dottern passade på att ta årets första dopp i Vättern också....brrrrrr!


Hoppas ni alla har det härligt .....vädret kunde ju varit bättre än det är=(!

Jag ska försöka svara på era kommentarer snart också....f-låt att jag är urdålig på det!!!!♥
Ursäkta bildkvalitén................här hänger den iallafall....gillar den massor!Jag tror att kuberna ska hängas upp här i vardagsrummet,men placeringen tål att tänkas på.Vi har målat fästerna vita så de inte ska synas så väl.....

Sommarkramar!♥

foto:tina