Nya utegruppen...

Vi fick reklambladet från Ica Maxi för ett tag sen och där hade de den här gruppen som vi slog till på.Vi ville ha nån låg möbel som man kan sitta och mysa i ute och den här var perfekt....priset också,3999:-.

Det ser inte direkt inbjudande ut just nu,plasten sitter kvar på dynorna....men sen så....några andra kuddar och grönt i trädgården och vi njuter för fulla muggar!!
bilder:tinas privata

Utedrömmar...

I helgen satte maken ihop vår nyinköpta konstrottinggrupp som stått i en stor kartong på altanen.
Kanske den får stå kvar där,eller så får den sin plats på framsidans uteplats,vi är inte riktigt överens ....... =)

Genast börjar man längta efter stunderna utomhus.....det blir ju inte sämre av att de lovat riktiga vårtemperaturer i veckan!!


Lite inspirationsbilder från Living etc
bilder:Living etc

Släcker du?

"Ikväll klockan 20.30 släcker närmare en miljard människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling – att släcka ljuset under 1 timme – kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn nu i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden."

Om man inte vill släcka ner helt,kan man ju ändå släcka ner så mycket som möjligt och tända en massa stearinljus.Ett utmärkt tillfälle för familjen att umgås utan tv´n och utan datorn, kanske spela nåt spel och bara umgås.

bild lånad från WWF