Kaktus och lampor.

 
bild : tinaminastina
 
Igår gjorde jag och mannen min en liten utflykt till Hjo. Några mils resa och vi kunde njuta av sensommaren från sin bästa sida. Vi fikade och åt ute och gick en runda både i hamnen och i butiker. Vilken fin liten stad det är och om ni inte besökt Hjo så gör det! Ett besök på Hem & Hobby blev det men bara lite braatthasaker köptes där. Däremot fick jag med den taggiga fina kaktusen ifrån blomsteraffären. Lite fin och kaxig, gillas!
 
Jag fortsätter lite på lamptemat från förra inlägget. Mörkare kvällar och höst, ja man halkar lätt in på belysningstankar. Lyktan i Bankeryd har en snygging till lampa, Tage. Den finns i dessa varianter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lampor i höstmörkret

Ja än är det väl inte här, det där mörkret som gör att man vill gå "all in" vad gäller mysbelysning och tända ljus. Men, det är inte så långt borta och med både bra och snygg punktbelysning kommer man långt. Dessa finingar i betong och kork är från Lyktan , och just de i betong skulle jag inte tacka nej till.
 
 
 
 
bilder: LYKTAN
 
 
 
 
 
 
 
 

FABRIKEN : VARDAGSRUM

Då kickar  FABRIKEN igång igen,med massor med finfin inspiration. Vårt vardagsrum är vår samlingspunkt här hemma och bästa kompis med matrummet där vi sitter och äter, pratar och umgås. Väggen mellan dessa två rum rök för två år sedan och det är absolut inget jag ångrar. Dock blir det en del meningar i stil med "snälla sänk ljudet" eftersom vi även har tvn i vardagsrummet. På gott och ont.
 
Som sagt, fina FABRIKEN gör höststart med temat vardagsrum och jag hänger på. Kika in här om ni vill se mer!
 
 
 
Några bilder från vårt vardagsrum / matrum.
 
 
 
 
 
 
 
bilder. tinaminastina