Snyggt från ellos......


Kikar in på Ellos hemsida ofta....de har riktigt snygga inredningsdetaljer och möbler...till ok priser!

Vad sägs om de här hyllorna???

image916image917


Den här ljusstaken var lite rolig... och ljusslingan......den liknar en kedja......... gillar!!!
             image918image920
image921
                                          
En bild från kökshyllan.....det blir mycket fika nu när ungdomarna är hemma och har lov....men jag håller mej till min mörka choklad jag !


bild : ellos
         privat

Soppa och ljus.....


Håller på med middagen...idag blir det Tom Yum soppa med strimlad kyckling! Gott starkt och värmande !! Idag har ju höstlovet börjat..vi startade med sovmorgon och mysig frukost ihop.Härligt att ha dom/ungdomarna hemma! Har bara gått här och småplockat lite idag ,vikt tvätt och lite annat smått å gott. Hann med en promenad också innan det började regna.


Strax kommer de "arbetande" i familjen hem....ska duka och tända lite ljus....det går det åt i dessa mörka tider! Hittade den här ljusstaken när jag var nere i förrådet....den har väl hamnat där vid nån rensning för ett tag sen!
Tror den är köpt på Village.


Visst passar texten  på ljuslyktan en gråmulen dag som den här!!!

image910


Om ni tänder ljus ....glöm inte släcka dom sen!!!!!

Ha en härlig måndag!!!

Fredag...å lite kaffe.....


Fredag....mmmmm...god mat,lite vin...... åsså somna i soffan....så ser nästan alla våra fredagskvällar ut !!!! Nu ska vi förhoppningsvis råda bot på det !! 

                                      image909


INKÖPT :  Espressobryggare C3  Café Italia II.....alltså...nu har ju inte jag köpt den själv,utan vår nittonårige kaffeälskande son, har gjort en investering...å vi åker med på ett bananskal!

Den får stå i vårt kök och göra gott kaffe,espresso eller capucino,när jag ber snällt....och samtidigt glänser den på köksbänken här i köket................skönt när barnen börjar bli stora och tjänar pengar ....så mamman kan få sin efterlängtade espressobryggare !!  =)     Bra pris var det också.....Maxi hade den för 899:-....ord ca-pris 1399:-

Hoppas nu att jag blir pigg av kaffet.......och håller mej vaken!!!!UPPDATERAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Alltså......sonen är supersnäll å gullig å givmild....men han har  köpt espressomaskinen till sej själv...... och vi får använda den............"MEN JAG SKA TA MED DEN NÄR JAG FLYTTAR HEMIFRÅN!!!!".........vi har alltså inte FÅTT den......vi får låna den och ha den på köksbänken........=)


Tänkte bjuda på lite bra musik , jag tycker om Peter LeMarcs musik och texter....han har släppt en ny skiva..................http://www.lemarc.se/Ha en härlig fredag...och helg allesammans....Kram!!!!

bild : kaffegrossisten