Lite finbelysning och fynd....

Borde inte tänka på adventsfix och jul redan, speciellt inte när vi har en så härlig och fin höst. Dock är det kul att fundera och planera så jag har börjat lite.
En Happy Lights-slinga hänger här hemma sedan förra hösten, mysigt sken och lättplacerad.
Den vita slingan har stått på önskelistan ett tag och nu slog jag till när jag hittade den HÄR.
  
 
 
 
Den fina ljusstaken Christamas från House Doctor har jag också sneglat på ett tag men jag tycker den är för dyr...nu såg jag att samma butik säljer den till superbra pris på rea 200 istället för 595 :-, hur bra är inte det liksom? Behöver inga fler ljusstakar...men ni andra kanske gör det =)
 
Idag är det en härlig lugn söndag hemma hos oss. Maken och en av sönerna fixar och gör lite iordning ute och jag ska snart ta tag i middagen. En tur med vovven ska jag försöka mig på också, jag får trotsa det onda i kroppen och få lite sol i ansiktet. 
Det slinker nog ner en och anna äppelgiffel som blev över också från dotterns bakning i går....farligt gott.
 
 
 
 
Ha en fin dag ni med!
 
 

Äntligen!

Fredag och en riktigt sådär härlig lite småkylig höstdag och jag är glad för det eftersom äntligen kan höstkläderna på utan att man blir sådär härligt varm =)
För ett tag sen hittade jag ett par boots hos Ellos, och med bra rabatt blev de ett klipp och en klippa i höst/vintergarderobon. Skönt när man hittar kläder och skor och liksom kan bocka av det från listan.
 
 
 
 
 
Jag som många andra har hamnat i kopparträsket, lite nyheter har hittat hem till oss. Senaste tillskottet fixade dottern igår från Rusta i form av en lampfot i koppar. En liten miss blev det dock, trodde att det var E27 sockel på den men det var E14, så nu får jag tänka om lite. Annars hade det nog blivit en sån här lampa.
Burkarna på kökshyllan är från House Doctor och de ska fyllas med små skorpor när det blir ork att baka, perfekta till julgodiset också.
 
Diamond Lamp.
 
 
bilder lånade här
 
Hos Artelleriet hittar man många godsaker som gärna fick hamna hos mig, att önska kostar ju inget eller hur!
 
Som den här, Cage Lamp!
 
 
 
Små söta vaser...Diamond Vase.
 
 
Fina plattor i lavasten med målade bokstäver, så fina! Alfa Lavastone
 
 
Nu ska jag försöka njuta av fredagen med en liten promenad i trädgården, det är vad mina onda höfter orkar med i dag men solen skiner och det är helg så varför klaga ?
 
En härlig helg och sol därtill önskar jag er !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Att inte orka ta fram kameran....

 
Ja, det låter både slött och tråkigt. Men, det är så det är just nu. Att istället ta snabba bilder med telefonen eller ipaden, det är liksom lite mer min melodi för tillfället. Ingen skärpa i bilderna, men dock bilder och som är enkla att ta och som blir som de blir. Jag väljer att hålla bloggen levande med hjälp av bilder från mitt instagram och det känns bra och enkelt så....
 
 
 
bilder: tinaminastina