Önskelampa och Gott Nytt År!

Fick med mej en glödlampa hem från Ikea för ett tag sen...Önskan att äga en Cord Lamp Mini från Design House står på listan över saker som jag gärna skulle vilja ha här hemma.Så,tills dess får jag nöja mej med Ikealampan,som har en liknande form....

Imorgon,på nyårsafton,ska vi ha goda vänner här hos oss.Vi ska äta gott och ha en mysig kväll.Vill passa på att önska alla :

♥ETT GOTT NYTT ÅR!!!♥foto:tinas privata

Ny lampa...

Lite födelsedagspengar och ett besök på Ikea resulterade i ett inköp av lampan jag gått och kikat på länge,Ikeas lampa Kulla.

En kvällsbild...får bjuda på en bättre bild tagen i dagsljus en annan dag.
Ni får blunda för det dåliga ljuset....foto:tinas privataNu ska familjen strax sätta sej vid bordet och äta lite goda ostar och gott dricka därtill.....ett nytt och sundare liv väntar förhoppningsvis efter nyår.Men,som sagt,det är efter nyår det och det är ju ett tag tills dess ;)

kram på er!

Lugn jul....

Vi har haft en lugn och skön jul.På julafton var vi bjudna på mysig och god julfika hos min bror med familj...trevligt trevligt.Hem för att se på Kalle Anka och sen en god och lång julmiddag.
Vi delade ut julklapparna efter maten,lite ny tradition för oss!

Idag har vi tagit det lugnt,tittat på film och druckit glögg med godis och pepparkakor till.Tänk vad mysigt det är att bara vara och njuta av att göra ingenting!

På annandagen ska vi bjuda våra föräldrar på middag,det blir helstekt fläskfilé.Gott att variera sej lite nu när man ätit julmat några dagar!

Hoppas ni haft en mysig jul ♥
trevlig fortsättning!foto:tinas privata