Tyg till tavla...

Ord och bokstäver...jag gillar det fortfarande! Har missat det här tyget från ikea....
Vi har en stor tygtavla som hänger i vardagsrummet med ett annat ikeatyg på och har längtat efter att byta ut det till nåt från marimekkos sortiment....men just nu passar det här tyget både plånboken och mitt gillande av bokstäver och ord, så jag borde slå till och få med mej två meter hem från ikea vid nästa besök. Och priset, 19:- metern...nästan gratis!!

repris uteplats...

Häromdan kom snälla mannen hem med två olivträd han hade köpt på Netto...gissa om jag blev glad! Bra pris och fina...gillas=) Vi har ju köpt olivträd där två år i rad innan och jag har tom lyckats övervintra dom ett år...dock inte den här vintern. Nu hamnade de i uterummet...ska byta ut den gröna plasten på stödpinnarna till hushållssnöre eller nåt annat....En spis som går att elda och grilla i har också hamnat här...den har vi tänkt att flytta ut utanför glasdörrarna(bakom olivträden) när man sitter där på kvällen och har öppet...hade suttit fint med lite vår/sommarvärme nu!

Annars....badrumsbygget rullar sakta på(med betoning på sakta) men vi har målet i sikte iallafall! Sen är det trädgårdsarbete som gäller...får se om våra ungdomar kan göra en insats i helgen...maken kan ju inte vara på två ställen och jobba samtidigt...fast det hade ju varit toppen iof!

Här skiner solen idag och jag tänkte sätta mej ute en stund....kan säja att jag gick in rätt snabbt igen, det var inte så varmt som det såg ut !!

Nu...lite kaffe, och efter det en stund i tvättstugan..."berget" ni vet ;)

bilder:tinas privata

Bookrest på plats...

För ett tag sen klickade jag hem en bookrest och nu har den hittat sin rätta plats...bredvid fåtöljen i matrummet. Den är kanske mer än svart inredingsdetalj än en funktionell sak.....men, jag försöker komma ihåg att "hänga upp" boken när jag har läst färdigt =)Idag är det kallt och jag håller mej inne...men häromdan fick vi lite ordning på uterummet och uteplatserna. Möblerna kom fram och lite saker också....däremot är det dåligt med blommor än så länge, det får vi ta tag i snart! Stolarna på uteplatsen utanför uterummet ska flyttas till framsidan sen så det ska inte vara riktigt så mycket möbler där =)

Här kommer en liten bildkavalkad på uteplatsen på baksidan av vårt hus...


Ha en härlig lördag alla ni...bilder: tinas privata