Tävling och kaminfunderingar...

Kom just hem med en nyklippt Totte.Han blev såklar jättefin och nu är han lätt att torka av när han kommer in med smutsiga tassar.Passade på att ta en runda till stan också när jag ändå var halvvägs.Det blev ett besök på Plantagen,där jag fick med mej en hängsälg som jag ska ha utanför entrén.Jag fick också med en buddafigur,den hamnade för tillfället högst upp på vår pilasterhylla...får se om den ska vara där eller om den får flytta runt lite =)Det kanske kommer nån bild senare.

Vi ska beställa en braskamin nu i dagarna,så jag tog en runda till Beijers bygg också för att kika lite på färger på Conturas braskamin 585,kan säja att jag inte blev klokare.Både den svarta och den grå färgen är ju snygga,detta tål att funderas på lite till.Här är den i grått....vi får se vad vi kommer fram till för beslut maken och jag.


Ni har väl inte missat tävlingen hos Sandra med bloggen
Inspirera Mera.Man kan vinna ett presentkort hos Designonline eller en fin skål från marimekko också från designonline.Jättefina priser,och jag är såklart med och tävlar!

bilder:Contura

           Inspirera mera

Min kaffebryggare och jag...

Jag gillar vår kaffebryggare.Den gör supergott kaffe och jag trivs med att se den stå där på köksbänken.Vi köpte vår Moccamaster för några år sen och har inte ångrat oss en sekund.Skulle vår vän mot förmodan ge upp nån gång,får det med all säkerhet flytta in en ny av samma märke...

Har suttit en stund och plöjt igenom gamla tidningar i hopp om inspiration till badrumsrenovering och lite vårfix!
Jag dricker mitt kaffe med en skvätt mjölk i.....och våra kaffeglas från designhouse,fyndade på outlet,är goda att dricka ur.

Dottern fotade vår fyrfotade familjemedlem igår.Han älskar att sitta på fönsterbänken och hålla koll på läget utanför fönstret.Vi passar naturligtvis honom när han sitter där.I morgon ska han klippas och då ser han inte alls så här lurvig och gosig ut.

Det bästa man har sätter man ju på bordet köksbänken,eller hur var det ?


foto:tinas och julias privata

Vill ha från H&M....

Jag gillar H&M`s homekollektion,många snygga tilltalande produkter till bra priser som passar min plånbok....

Här är några av mina favoriter...


bilder lånade från H&M