Tygtavlorna har bytt plats...


med varandra!!Med små medel går det ju att få en annan känsla i ett rum....tygtavlan från matrummet hamnade här:Tavlan som hängde där den andra tavlan hänger nu...hänger här istället....hängde ni med??? =)
Den här hängde i vardagsrummet ovanför tv´n..............


Och nu hänger den här ovanför tv´n istället....
Det är kul att skifta plats på sakerna och billigt blir det också att få känslan av lite nytt!
Pengarna ska ju räcka till så mycket ...så då är det ju toppen att flytta runt på grejerna lite.

Måste bara visa min ljusstake från Twinsome....köpte den för ett tag sen och såklart gick ju "glaset"till lampoljan sönder,så nu har jag fått tag på en ny...Butiken hade beställt hem nya glas eftersom de tagit slut,men nu så kan jag äntligen tända den igen.....Det var det hela för idag...=) Nu ska det röjas av lite här hemma....framför allt ska jag diska..vår diskmaskin har sagt upp sej...iallafall vill den inte diska,så jag får ta och ställa mej vid diskbaljan istället.Men det går det med.Maken som är ledig idag,ska se om han kan hitta vad det är för fel...hoppas hoppas han kan fixa det själv....annars får det bli ett diskschema i familjen =)=)

Ha en fin helg allesammans!!

foto: tinas privata

Just nu...

håller vi på och tvättar ett koskinn!Hur konstigt låter inte det??Maken håller på att skurar det med rengöringsmedel och med hjälp av regnet.Den ska spolas av och hängas på tork i uterummet sen.Varför gör vi det här för då? Jo....här är boven i dramat...Eller egentligen inte...det är vårt eget fel.Han fick inte gå nån kvällsrunda i går kväll...matte och husse sussade sött i varsin soffa och missade kvällspromenaden......och vad gör man om man måste kissa och man är hund...och ingen vaknar av att man förmodligen står och gnäller och vill gå ut.Till slut har nöden ingen lag....man kissar där det syns minst...under bordet på kohuden i vardagsrummet...
Så.....nu ligger den här,i regnet och ska sköljas av och hängas på tork.

Hoppas matte och husse inte gör om det där med den missade kvällsrundan....grrrrrrrrrrr!


foto: tinas

Utmärkelse...

Har sett att många fått fina utmärkelser,nu har även jag fått några!!De är från tjejerna som har de fina bloggarna Ulrikas blogg,och Tindra som jag!

TACK,jag blir så glad!Stoooor kram till er! Ni har så inspirerande sidor att läsa,så jag skickar genast tillbaka utmärkelsen till er två!!

Det är inte lätt att välja vem jag ska skicka den vidare till,så jag gör det enkelt för mej =)!
Jag läser så många fina,vackra och inspirerande bloggar,så jag skickar faktiskt utmärkelserna vidare till alla er,och till alla er som kikar in hos mej och lämnar underbara avtryck här.Ni ska veta att jag blir så himla glad för alla kommentarer från er!
Om det är nån som vill skicka utmärkelsen vidare...gör så här!

1. Vinnaren kan sätta loggan på sin blogg.
2. Länkar till personen du fått utmärkelsen av.
3. Nominerar minst 7 andra bloggar.
4. Länkar till de bloggar du nominerat.
5. Lämnar ett meddelande till bloggarna som du nomineratIdag har skolorna satt igång "på riktigt"här hemma hos oss. Alla tre ungdomarna är iväg,och jag är själv hemma.Utan att få dåligt samvete så är det faktiskt skönt att det är lite vardagliga rutiner igen.=) Idag blir det lite städning och jag ska baka lite,maken fyller år i morgon.Bäst att sätta igång med det nu då,annars sitter jag väl här vid datorn när alla kommer hem,och har inte fått nåt gjort!

Måste bara tipsa om några fina evighetskalendrar som jag såg hos Urban Living,skulle mer än gärna ha en sån på väggen här hemma!!

Bilder lånade från Urban LivingHa nu en fin dag allesammans...kram!