Lite påsk...

Vi har längtat efter påsken, som alla andra givetvis. Man har sett fram mot lite långledighet tillsammans och med vänner och släkt, men som det ser ut nu så verkar det bli en påsk i isoleringens tecken.....Magsjuka/vinterkräksjuka i konspiration med en elak förkylningsbasill har hittat hem till oss ...säjer blara blä! Jag är på benen men får börja ta tag i tvätt och lite röj här hemma, eftersom allt blir efter när fler ligger sjuka samtidigt.

Iallafall...påsken kommer ju i vilket fall som helst och lite pynt fick jag upp i helgen. Det blir inget överdådigt precis men lite fjädrar och nån höna har hittat fram =)

Resten av det lilla påskpynt vi har får nog ligga nedpackat där det ligger.
Nu ska jag sätta lite fart och laga mat till dom som vill ha....sen blir det VILA!!

Ha det gott goa ni!

bilder: tinas privata


En fin korg...

Nu när vi renoverar badrummet så "dammsuger" jag alla möjliga butiker som finns på nätet efter lösningar och produkter. Hamnade på Jula som hade en superfin trådkorg som påminner om den superfina korgen från Korbo.

Skulle kunna tänka mej en sån som budgetalternativ....
Korg från Jula 249:-
Korbo korg....korgen jag  egentligen önskar mej. Får dock hålla tillgodo med budgetalternativet om det skulle bli ett inköp.

bilder: lånade från Jula och Svenssons i Lammhult

Jula
Badrum, vinst och balkonglådor!


Lördag förmiddag, frukost med tända ljus och regn som regnar bort snön...ganska härligt ändå! Idag är dagen D, vi ska så smått börja renovera vårt badrum på entréplanet! Det ska bli så skönt att få bort den mintgröna plastmattan och våtrumsväggarna. Ytskikten har vi haft i snart arton år....badrummet var nästan det första vi renoverade när vi flyttade in i huset och nu är det dax för omgång nr två! Stora mörkgrå klinkers och vit mosaik ligger och väntar och vi ska inhandla råspont som sättas liggande och vitmålas. Vi använder tätskiktet på väggarna och sätter stålreglar som ska limmas och skruvas och sen fästs råsponten i dom. Det blir vitt trätak också.....Vi kommer att ha att göra ett tag framöver!
Ett handfat med skåp ska inhandlas och lite andra detaljer också, det är här vi  kommer till VINSTEN. Jag var med och tävlade hos Helena på hennes fina sida ROOM and SERVE där man tävlade om ett presentkort på tvåtusen kronor hos drytrend.com.

Jag som aldrig vinner nåt hade turen på min sida så nu har jag möjlighet att skaffa lite roliga detaljer till vårt nya badrum, behöver jag säja att jag är GLAD!

Lite saker som redan stod på vår önskelista finns att köpa på drytrend.com, så nåt av det här blir det nog för presentkortet:Igår inhandlades två nya blomlådor till vår framsida, våra gamla zinklådor har hängt med länge och det var dax att uppdatera....har tänkt några år att köpa den här modellen men ibland tar det lite tid att bestämma sej =)
Nu blir det lite kaffe med maken....

Ha en härlig helg allesammans!

bilder: lånade från drytrend.com


tinas privata