Fredagslugn

 
 
Härliga fredag. Inget inplanerat mer än plocka undan lite och planera vad vi ska äta. Innan dess ska jag läsa ikapp lite bloggar och bläddra i nya tidningar som kommit sista tiden. Fin start på helgen tycker jag =) 
 
Ha en härlig helg!
 
bild: tinaminastina
 
 

Söndagsbilden v 16

 
Kan det bli härligare. Idag räfsas gräsmattan och det rensar och fixas. Äldste sonen är hemma och hjälper maken att få undan löv mm så att grönskan kan titta fram i rabatter och gräsmattan. I uterummet fikar vi och det sågas reglar och takbrädor. Man kan tydligen ha ett inglasat uterum till mycket!
 
Utanför glasdörrarna står mina omtyckta lyktor och väntar på att tändas ljumna vår och sommarkvällar. Mitt bidrag till dagens söndagsbild hos Fabriken. Kika in här för fler söndagsbilder. Fin söndag till er.
 
 
 
bild: tinaminastina

På väggarna....tema hos Fabriken.

Efter ett långt uppehåll i bloggvärlden upptäcker jag hur mycket kul det finns att inspireras av här. Är medem hos Fabriken sedan innan, och tänkte hoppa på det tåget igen också.....lika bra att go all in när man tycker det är kul =)
 
Temat hos Fabriken den här veckan är på väggen och på mina väggar ser det ut så här just nu.
 
Vita brädväggar som ska få en omgång med ny vit färg....
 
 
Tavlan som ögat gärna vilar på och som finns hos många. Speciell för mig ändå...
 
 
Vår maskrosvägg som jag tror att jag aldrig kommer kunna vara utan....men, vem vet =)
 
 
På tegelväggen i köket,hyllan lack från Ikea, där många saker samlas och får stå framme. Ibland får jag ett ryck och plockar undan nästan allt där, men det hamnar där snart igen. Saker som används och som man gillar är svårt att stuva undan i skåp och lådor....
 
 
Det var några bilder från mina väggar, vill ni se fler väggar kika HÄR
 
bilder: tinaminastina