Vill ha!

Klickade in på Nordljus Home sida tidigare idag....wow vilka fina väskor jag hittade! Vet inte vilken jag skulle välja, det lutar nog åt den första.

Väska Vintage No 4  - Shoowroom Väska Vintage Peace - Shoowroom

Armbanden från Edblad&Co.....to die for!


Kudde Peace Sandy- Shoowroom är också fin....dock är priset lite för fint för mig=) Men man kan ju alltid drömma!

Kudde Peace Sandy   - Shoowroom


Jag kämpar på med min Lchf-diet och det går faktiskt bra. Nästan fem kilo på två veckor, det kan man ju inte vara missnöjd med precis. Vet dock av erfarenhet att viktnedgången brukar sakta ner ordentligt efter ett tag, men det är ju som det ska vara. Hela familjen äter faktiskt mer eller mindre samma mat just nu och ingen ropar direkt efter sötsaker....hm inte än så länge iallafall=) Maken har nog tappat mest i vikt och är jätteduktig, han visste i princip inget om Lchf innan och nu äter han rätt och tackar nej till fikabrödet. Vi har gjort lite godsaker några gånger, något måste man ju ha till kaffet nångång då och då. En kladdkaka av mörk choklad med grädde till och hallonpaj med kokostäcke är också testat, helg ok. Om ni vill lägger jag gärna in recept här. Så är läget här hos mig just nu, och som sagt, jag fortsätter drömma om de där väskorna här ovan.

Fin kväll till er!


bilder lånade från Nordljus Home

Många koppar kaffe och ett memoblock

Lite kaffe och en liten bit mörk choklad, 86 %, är en liten njutningsstund för mig som äter enligt Lchf metoden. Lite vardgslyx..... Vardagslyx och lite kärlek är det också när man viskar till maken som ska iväg att handla att vi behöver ett nytt memoblock, gärna ett lite snyggare än det gula vi haft innan. Han snappade upp att jag sa att Ica har ett fint, tipstack till Jessika!
Jodå, ett snäpp snyggare än det gula vi hade innan, och rätt ok innan jag får för mig att klicka hem ett snyggsnyggt härifrån =)

foto tina

vitt och ljust med färgklickar

Det här fina boendet står omskrivet i Sköna Hem, och jag tilltalas verkligen av det vita som känns lugnt och nästan tryggt till de fina färgrika detaljerna i inredningen.Jag gjorde ett inlägg igår om bl a produkter i gjutjärn som jag tycker är fina, en del av texten är så mörk och jag kan för tillfället inte få den ljusare, så jag lägger in den här i stället tills jag kan fixa till det hela =)
Som sagt, jag gillar det svarta rubusta och här är några fina gjutjärnsprodukter som gärna hade fått stå någonstans här hemma hos oss. Ljusstaken Heima för fra ljus har jag sneglat på rätt länge, kanske dags att slå till =)

Produkterna som är på bilderna i förra inlägget är:


Stelton fuego eldstad
Heima ljusstake för fyra ljus
Heima ljusstake för ett ljus
Heima ljusplatta

Bilderna lånade från Möbler.se