Jag har ju inga ljuslyktor...

Tanken var att bara få med mej några liter mjölk från affären....mjölk och ljuslyktor blev resultatet av dagens inköp på den lokala Ica-butiken. Saken är ju den att jag har hela skåpen(nästan iallafall) fulla med ljusstakar och ljuslyktor, men inga i den här färgen =)
bild: tinas privata

Välgörenhetsarmband från Humanity for all....


Nu sitter det fina armbandet från Humanity for all på min handled också =) Gillar verkligen designen, och att av inköpspriset går 20% till röda korset & 5 % till Al Gore´s environmental organisation...bara det!

Inköpt hos KyssJohanna....frakten ingår i priset!bilder: tinas privata


Flytt av olivträd....

Våra olivträd har stått och blivit rejält härdade i uterummet den här hösten...inte förräns nu i helgen har de tagits om hand och fått flytta in. Förra året lyckades jag övervintra två stycken, nästan alla blad åkte av, men i somras tog de sej och de växte och mådde gott  =) Hoppas jag lyckas även med de här två som fick komma in igår...de tar ju rejäl plats om man säjer så. De andra två som är kvar ute ska kläs in i säckväv nedtill och byltas om med värmande material. Får se om de klarar att stå ute fast med vinterkläder på....det blir ett spännande experiment=)

bilder tinas privata