Lite fredagsgodis.Bjuder på lite fredagsgodis i form av härliga inspirerande inredningsbilder från finfina Boligmagasinet....

Gillar stilen....gillar också stilen på Granits fina inredningsprylar, t ex dessa:
Äntligen fredag! Maken jobbar lite i trädgården, och vi ska strax fika lite....okej start på helgen! Ha en fin helg och njut av det härliga vädret!


Bilder lånade från Boligmagasinet och Granit

Lampan på plats.

Igår satte vi upp den nyinköpta lampan. Den ger ett mysigt sken över bänken i köket, dock inte så "randiga skuggor" som jag trodde att det skulle bli. Nöjda blev vi och den ger det där lite enkla, nakna uttrycket som jag var ute efter...alltså kan det väl inte bli mycket bättre än så just nu.

Den fina lampan designad av Ingegerd Råman står fortfarande kvar på önskelistan, men den här känns bra att hänga upp i köket där den kan bli utsatt för stekos mm utan att det gör så mycket.

Takkoppen CableCup är beställd, i svart, och kommer förhoppningsvis i morgon. Det blir nog riktigt bra när den kommer på plats.Solen skiner och det är sommarvarmt. Jag tog en stund i solstolen på altanen under eken....det skulle jag inte gjort! Det fullkomligt rasade ner ekollon över mig, så jag fick ta mitt pick och pack och ta fram en solstol från garaget och sätta mig på framsidan....i säkerhet=)
I helgen kämpade maken tappert med att kratta upp ekollon från gräsmattan tre säckar fick han ihop, och tydligen är det inte över än =)

bilder: tinasMr Perswall


Det här gillar jag...tapeter från Mr Perswall skulle mer än gärna få sättas upp på en vägg hemma hos oss. Gärna den med det råa snyggsnygga betongmönstret!
bilder: Mr Perswall