Tack snälla ni.....Lallis och Tina!

Har fått två utmärkelser i en smäll!Jag blir så himla GLAD över att ni ger dessa till mej!

Lallis, en mysig och go tjej med en underbar blogg där hon svävar ut i fantastiska och tankvärda inlägg....man går aldrig från hennes sida oberörd!
Tina,en gullig tjej som jag tycker jag redan känner.....hon har en vacker och inspirerande blogg som jag besöker ibland mer än en gång per dag!

Missa inte att besöka dessa två fantastiska tjejers bloggar!!
Och så var det ju det här med att välja ut vilka man ska skiicka vidare utmärkelsen/awarden till...alltså hur lätt är det!Ni är så många som jag vill ge dessa.....Ni ska veta att ni är så härliga och goa allesammans så jag beslutar mej faktiskt för att ge er ALLA♥ dessa! Ja jag vet,det är kanske lite dåligt av mej att inte skicka vidare,men som sagt...så får det bli....


Helg,jag smakar på ordet....mmm det smakar pepparkaka.Kan bero på att vi tog en fika nyss =)!Ikväll blir det en kväll som går i skjutsandets tecken...dottern ska på höstlovsdisco och då står vi där och väntar när det är slut!Vill inte att hon ska ta nattbussen hem....kan tänka mej att det är rätt stökigt en sån här kväll.

I morgon ska vi åka till kyrkogården och tända ljus på min mammas grav.Det är så fantastiskt fint att se alla dessa ljus och människor som besöker sina nära och käras viloplatser.Det är mäktigt,lite sorgligt men också väldigt skönt att gå dit.

Ha nu en jättefin helg allesammans och kram på er!foto:tinas privata


Ljus och Mary Kay...

Strax ska jag och dottern iväg och få en sminkning var hos vår Mary Kay-försäljare.Jag som mest bara använder MK´s mineralpuder,mascara och läppglans tycker det ska bli kul.Man lär sej kanske nåt användbart knep=).I vilket fall ska det bli skönt att bli lite ompysslad en stund.Efter,när vi är nysminkade,ska vi åka och ta en fika dottern och jag,mysigt!

Nu är väggen och hyllorna målade i köket.Vi ska åka och titta på tapeter idag också,får se om vi hittar nåt.Jag har så svårt att bestämma mej,ena stunden vill jag ha nåt tufft mönstrat,sen lutar det åt nåt enkelt och rent,stackars maken,jag är nog inte lätt att leva med ;D.Nu går det åt massor med ljus och värmeljus.....tur vi bunkrade upp rejält vid senaste Ikea-besöket.......
Tack alla gulliga goa vänner som skickar kryapå-hälsningar♥♥♥Jag blir så glad....och tror faktiskt det hjälper lite;)
Jag har en lite bättre dag idag......


KRAM !


foto:tinas privata

Bräda från Perlan Living!


Idag kom min bräda som jag beställde från Perlan Living!Passade på nu när Pernilla hade riktigt bra pris på många produkter!Har massor som jag skulle vilja göra, men med min värk just nu (dumma dumma )blir det inte mycket gjort.Men paketet från Pernilla gjorde mej superglad!

Har iallafall flyttat runt mina nyinköpta boksäver från Village,L O V E.....de hamnade här...
Nu ska maken sätta igång och måla en vägg i köket,den med liggande råspont.När vi gjorde den delen av köket fick den lite för lite vit färg,så det ska åtgärdas nu....äntligen.

Har ägnat en stund vid datorn och letat tapeter.Det är tänkt att vi ska måla våra köksfönster vita,de är grå idag,och att vi ska sätta upp en ny tapet i köket.Vi kan inte riktigt bestämma oss vad vi vill ha,det är lite svårt också eftersom det inte är några stora ytor som ska tapetseras.Får väl tänka och fundera lite....är det nån som vill dela med sej lite tips och ideér på snygga tapeter får ni gärna göra det.Tar tacksamt emot inspiration och hjälp.Jag tror att vi ska hålla oss till grå/vit/svart skalan.....

Fönsterna ska bli vita och det ska bli en ny tapet ....Hyllorna ovanför kaffebryggaren ska bli vita och här ska det bli ny tapet....Jaja...nu ska jag se efter om maken tagit fram målarburken.....=)

Ha en fin måndagskväll allesammans!

kram


foto:tinas privata