Guldkant......


Slog till idag och inhandlade Leila Lindholms bok "Guldkant på vardagen"......härliga bilder och säkert underbara recept.............en fin hyllprydnad i köket är den också :)

image1250

foto : tinas privata

Testing....Igår kom maken hem med matkassar och en låda under armen........Han hade handlat lite mat på Netto på vägen hem,och fick med sej den här också därifrån !!

image1248

En ritplatta från Wacom,Wacom volito 2. Vi hade nog tänkt investera i en annan ritplatta så småningom,men för 379:- kan man ju testa om det är något för oss! Jag satt en stund igår och ja,lite svårt är det allt att få texten snygg ..men det är väl bara att träna på antar jag!

Provade att skriva på den här bilden från i somras......

image1249

Och....jiiiiises vad jag längtar efter sommar nu!!!

Kram på er...


foto : tinas privata

klicka på länken till fotosidan.se, och läs några utlåtanden från användare av Wacom ritplattan.

Exet som kom fram....

 
Hittade ett gammalt X i källaren härom veckan...alltså bokstaven X =)! Kommer ni ihåg betongbokstäverna som Ikea sålde för ett antal år sen?

image1247

Glad att jag letade i skåpen...egentligen efter nåt annat som jag inte hittade,men den här hade jag glömt bort att jag hade...

Lite lägesrapportering angående badrumsdörren är väl på sin plats också =)...Den "öppna"planlösningen är ett minne blott..... och dörren hänger där den ska! Vi har också satt dit ett runt fönster,och är jättenöjda!Däremot har inga dörrfoder kommit upp än...så bilder dyker nog upp när det hela är klart!
Nu har dottern laddat kaffebryggaren.....bäst att avsluta här,kaffe på G!

Ha en fin tisdag!!!

bild : tinas privata