Lite fin inspiration....

Som vanligt fastnar jag vid fina stylade hem till salu hos Alvhem när man hälsar på på deras hemsida! Den här
finfina citytvåan tilltalar.....grått vitt och svart, gillas!
 
 
 
 
bilder lånade här
 
 
 

Gråskala och presenter.

 
Grått både ute och inne.Snön smälter bort och jag flyttar runt saker,lite lagom pyssel sådär när man inte längtar ut! Betonghusen gillas och tillsammans med pappgranarna som fyndades på rea från Ylva Skarp för några år sedan, blir det sådär lagom juligt som jag gillar mest.Snart ska det köpas gran också,det ligger på maken och dotterns lott. De brukar hitta en fin gran och i år kör vi nog på repris, en liten kungsgran som får flytta in till tredje advent. 
 
 
Födelsedag för en vecka sedan och jag blev som vanligt överraskad och uppvaktad av min fina familj. Blommorna på soffbordet hade mellansonen köpt. I samma veva flyttade han hemifrån också, så nu är det bara dottern kvar hemma.
Det är blandade känslor när barnen flyttar. Nu var det andre sonen som tog sitt pick och pack och flyttade in i en köpt tvåa, det är tur att det inte är mer än några mil till båda sönerna så vi kan ses ofta. 
 
 
Jag fick ett så gott te också,pepparkakste från Lagerhaus. Muggen fick jag också förresten, och brödrosten som skymtar har jag önskat så länge och nu står den där på bänken och jobbar duktigt och skiner och piffar upp.Skiner är väl att ta i, men med ett litet tag med dammtrasan då och då så blingar den till fint =) 
 
bild:tinaminastina instagram