Oj vad fin!

Överraskad...javisst. Te, god macka, ljus och lite "mammasång" och ett fint paket....familjen vet hur man gör en mamma glad.
Titta vad som låg i paketet!Mjukt härligt skinn, en väska från Åhléns i deras Wera-serie. Börjar man bli gammal nu när man tänker att "gud så bra med en ljus väska, så att jag hittar alla saker lätt" ? =)
Iallafall..jag är kär, om man nu kan vara kär i en väska!

Tack min fina fina familj. Tilläggas ska att vi brukar aldrig köpa så dyra saker för att fira mors eller fars dag....Kanske jag har nämnt då och då att Åhléns väskor står på önskelistan!

Nu ska vi grilla lite gott och ha det lugnt och skönt.

En fin dag till alla mammor och alla ni andra också!

Mitt bidrag till söndagsbilden hos FABRIKEN!


Bråda tider...

Nu händer massor här hos oss! Om en vecka tar äldste sonen examen han har gått ett kandidatår efter sin grundutbildning, dottern tar studenten och på tisdag är det bal. Syster och bror ska gå tillsammans, söta fina brorsan som ställer upp och är balkavaljer !
Bråda dagar väntar alltså, det mesta i klädväg och allt annat runt det är fixat så där är läget lugnt. Däremot finns en lååång lista över saker som ska göras inför studentfirandet, som tur är så är det tredje gången vi firar studenten här hos oss så snart går saker på rutin ;)

Min finafina Julia...snart färdig undersköterka. Jag är så stolt över mina barn, precis som alla andra mammor är!

Apropå mammor....på söndag är det ju mammornas dag och den firar vi tillsammans och fikar gott och kanske får man lite extra uppmärksamhet, mycket mer behövs inte.

En lite galen bild bjuder jag på också..och jag som nästan aldrig lägger upp några personliga bilder här på bloggen...här är iallafall en=)
Några kvistar av vår trollhassel knipsades av och hamnade i vår vas på bordet...grönt och krispigt.
Nu växer det så det knakar i trädgården. På listan över att göra saker står att så några rader med ätbart och blommande i trädgårdslandet, kanske kanske imorgon.

Luktärtor, ringblommor, ruccola, dill, persilja är uppskrivet...kanske något mer, har ni bra tips på lättodlat och gott/fint?I veckan var jag i stan på läkarbesök och efter tog jag mig en runda till Ikea det resulterade i en vit Vågö från Ikea som hamnade på gräsmattan på vår framsida. Jag gillar verkligen formen
på de här superpopulära plaststolarna....design i en prisnivå för alla! Våra två svarta står på altanen utanför uterummet och är härliga att sitta ner i och ta morgonkaffet i.

Nu ska här drickas kaffe i uterummet innan vi börjar med maten, en fin helg till er!