Häng upp disktrasan....

Det här fanns i min mailbox idag...

"Med Magisso disktrashållare får nu disktrasan äntligen en egen plats i diskhon där den på ett diskret sätt kan hängas upp och torka snabbare".

 

"Magisso är en disktrashållare med magnetfäste med hög funktionalitet och god design. Produkten kan enkelt beskrivas som en arm på en hållare som fästs på insidan av diskhon med starka dubbla magneter (en på insidan och en på utsidan av hon). Disktrashållaren kan vikas åt sidan eller plockas bort. Den installeras på några sekunder utan åverkan på hon."

 


Jag tycker det verkar vara ett bra och snyggt sätt att förvara disktrasan på...


Man kan köpa hållaren på bl.a Cervera och Smartasaker

 


 

Lyckat ....

Jodå, det blev en lyckad födelsedagsfest för dottern. Trevliga goa tjejer fyllde vårt uterum tills sent på natten.Skratt, sång, mat och fika blev det. Idag har vi tagit det lugnt, en stund i solstolen blandat med att hänga tvätt på torkvindan har det blivit. Nyss åkte maken iväg för att köpa nåt som ska grillas ikväll. Bäst att passa på nu när det är så härligt väder.

Lite bilder från uterummet innan tjejerna "tog över" där inne =)


foto: tinas privata

Altanfix inför dotterns födelsedagsfest...

Hej våren! Nu äntligen kommer värmen,lagom till helgen. Perfekt för dotterns födelsedagsfest imorgon. Hon har bjudit hem sina tjejkompisar för att fira sin sjuttonårsdag, och vi ska grilla kycklingspett att bjuda på. Det blir chokladkaka med hallon och grädde till kaffet.Undrar om de dricker kaffe??? Tjejerna sitter iallafall på café på stan timvis efter skolan och dottern brukar dricka kaffe hemma också...Ja,det lär jag få reda på imorgon.

 Vi har fått direktiv att hålla oss undan så gott det går, men att gärna hålla i marktjänsten...plocka undan disk och fixa så allt flyter =)

Jag har gjort iordning lite på altanen och nu ska bara dynor och lite mysiga kuddar plockas fram från källaren, sen är det dax för födelsedagsfirande imorgon.
Förra årets båda olivträd övelevde nere i badrummet i källaren. Hoppas de piggnar till nu och får lite nya blad...Citrusträdet överlevde också...det har bott i matrummet hela vintern och fått flytta ut nu.

Inhandlade två nya olivträd på Netto i veckan,129:- styck! Förra året köpte vi också två där och det är dom som överlevt vintern......Jag hade ett olivträd som jag köpte ganska dyrt för några år sen, det lyckades jag inte hålla liv i. Hoppas nu att de nyinköpta är lika bra som de jag köpte förra året på netto. Nu måste jag se om jag har några krukor till dom,eller om jag måste inhandla nya....

Lite citrontimjan väntar i krukorna på att få lite ny jord....

Ha det fint allesammans.....


bilder: tinas privata