Tack snälla ni...

för ert stöd i förra inlägget....nu har här bakats några tårtor ändå....men tji vad less jag blev där ett tag!

Nu ska jag krypa upp i soffan och välja en av de här filmerna....hmmm undrar vilken ??? =)=)=)
KRAM PÅ ER !!!

Har ingen lust att baka de där tårtorna.....

Som jag skrev innan så vankas det kalas här imorgon....hade tänkt bjuda på lite "tårtbuffe",några köpta tårtor och några hembakade.Tanken med detta var att träffas under lite enkla omständigheter utan att jag,som inte mår riktigt bra....ändå ska orka göra det liiiite mysigt för släkt och födelsedags"barn".Frågan är bara om det är fint nog att bjuda så....det känns som om jag fått indikationer om att så är icke fallet......Det känns som om jag bara vill lägga ner det hela....

Jag publicerar det här inlägget...kanske jag tar bort det sen.......

Omflyttning,dammning och tårtbak....


Har gjort ett litet ryck och tagit fram dammtrasan i dag...........Svarta möbler = dammiga möbler...eller rättare sagt ,dammet syns på svart.............men vad gör väl det!!! =)
Nu är det inte fullt så dammigt iallafall...Skålar och glas som står lite huller om buller på den svarta skänken....favoriter allihop,så ingen av dom behöver åka in i nåt skåp!Här har lite saker bytt plats...på tavlellisterna stod kokböcker innan...nu är de förpassade till andra sidan väggen i matrummet.Tavlorna från Ikea och &-tecknet får bo lite på hyllorna istället ett tag framöver!Vinstället från Ikea har vi nog haft ett år utan att sätta upp det...men nu åkte det upp....med en liten ynka flaska i!Vårt brickbord............nu ska det diskas ljuslyktor..jag kör faktiskt de ofärgade i diskmaskinen!Imorgon ska vi ha lite kalas igen härhemma.....vår tjugoåring ska firas av släkten.Det ska bjudas på tårtbuffé,det låter väl nåt det va!!! Nä,det låter mer avancerat än det är.....det blir kladdkaka med vispgrädde,jordgubbstårta,cheesecake,glasstårta och marängtårta.....Både glasstårtan och marängtårtorna är köpta,så det blir bara cheesecaken och kladdkakan som ska bakas i eftermiddag.Jorgubbstårtan görs av köpta tårtbottnar av maräng och sockerksbotten.
När man har problem med värk som jag har,är det ju bäst att göra det lite enkelt för sej,och att baka två sorter...... det känns lite lagom.
Kanske jag bjuder på lite bilder från kalasbordet senare............om jag kommer ihåg att fota förståss=)

Ha en go lördag allesammans....här regnar det just nu =(=(....