Tulpaner...

Den här buketten fick jag av maken igår....han skulle köpt vita sa han, men det fanns inte. Fina är de i alla fall och en bukett krispiga tulpaner på köksbordet gör mej glad!
Idag går jag här och skrotar lite, tvättar och plockar lite, har "gjort" en lampa också, jag lade en klar glödlampa med sockel och sladd  i min favoritvas....tadaaaaa....en "lampvas" =)

Måste också berätta att besöket hos veterinären i går gjorde oss glada! Han hittade inget oroväckande på ultraljudet, nu avvaktar vi bara odlingen som de tog, och ev får han antibiotika mot bakterierna i urinen. Han (Totte, inte veterinären) =) går på smärtlindrande mot värken av diskbråcket och ska få sjukgymnastik när han är bättre....härliga besked med andra ord! Totte är ju inte ung längre men inte direkt gammal heller med sina åtta år, så vi hoppas vi får ha honom hos oss ett bra tag till..

Nu ska jag ta en kopp kaffe innan alla familjemedlemmar trillar in här! =)

kram på er!

bilder: tinas privata
Hyllorna borta!

Oj vilken bloggpaus det blev här....livet rullar på med allt vad det innebär och ibland har man varken lust eller ork att uppdatera. Nu fick jag iallafall ett litet bloggryck! I helgen åkte våra hyllor i köket ner. De har suttit där sen vi renoverade köket för snart tio år sen. Vi skulle ge oss på att städa och torka lite(sker lite för sällan) och såg hur feta och smutsiga de blivit. Allt vi ställer där blir också rätt smutsigt, det blir en hel del stekos eftersom spisen är precis bredvid.

Nu är de alltså väck och köket fick sej ett litet lyft och känns nytt.Tack alla för era varma kommentarer ang totte! Han ska in i morgon för ultraljud och undersökning. Ett prov visade att han har en ev urinvägsinfektion uppepå allt det andra. De ska alltså kolla så han inte har nåt fel på njurarna.....stackars liten. I morgon bär det iväg till veterinären återigen!Ha det fint alla NI!

bild: tinas privata