Sensommardagar med lite höstlängtan...

Vi passar på att njuta av sensommaren som visar sig från sin bästa sida, sol och lagom varmt. Att hösten närmar sig gör ingenting efter den här sommaren. Focus har legat på trädgård, uterum och inte så mycket inne, men nu längtar jag snart efter att boa in mig och njuta av en ny årstid.
 
Mycket fint kommer och finns redan att hitta i butiker och på nätet, Här är lite saker och bilder som inspirerar mig till höstfix inne!
 
Fin burk från House Doctor, köpt på Royal Design, som snart står på köksbänken här hemma.
 
 
Inspiration från House Doctor som tilltalar med sina fina brukssaker....vem vill liksom inte fylla de fina burkarna med kopparlock med hembakta biscotti!
 
 
Finfin bricka med zebramönster från Ellos
 
 
Ellos bjuder på mycket fina saker till hösten till bra priser, bra när man vill förnya för en billig penning.
 
 
 
De har lanserat sina nya hemtrender och trenden Eclectic stylad av Johanna gillar jag....jättefint!
 
 
 
 
bilder lånade från Ellos
                         Royal design
 
 
 

Att räkna får...

 
Har länge suktat efter By Nords finfina tryck på bl a kuddar och påslakan, men när plånboken bestämmer  blir det något liknande fast från Ellos.
 
Nya påslakan med fåret Daisy får pryda våra sängar och jag är nöjd!
 
 
bild: tinaminastina
 

Att måla med terasslasyr...

 
 
För några år sedan målade vi vårt altangolv på framsidan av huset med Jotun terasslasyr. Nöjda med färgen men
kulören byttes i år till terassgrå som blev bättre mot vårt målade tegel. Vi bestlutade att måla golvet i vårt inglasade uterum med dito färg,men med nyansen fjällbris. Det är skillnad på trä och trä konstaterar vi, det målades för en vecka sedan och har inte torkat än. Virket är inte så torrt såklart härinne, så det funkar väl annorlunda. Det blir att torka bort det som ligger på ytan för att se om det blir bättre om vi väntar med att måla en andra gång.....Oj vad jag saknar att kunna sitta i uterummet de här sista veckorna av sommaren.
 
 
 
bilder : tina