GOTT NYTT ÅR !

De sista timmarna på 2007 ska mysas igenom.....god mat,god efterrätt och annat smått och gott efter det!! Med andra ord avslutar vi året GOTT här hemma och inleder det nya året med GOTT dricka att skåla in 2008 med ! Med andra ord är ordet GOTT ett lyckat ord i nyårssammmanhang....det mesta både är och smakar GOTT...förhoppningsvis =)!!

Vill önska ER alla  bloggvänner ett nytt år fullt av positivt innehåll och likaså ett gott avslut på det gamla!!!!

Nyårskramar/ tina

image1092

image1093

image1094bilder : tinas privata

Så var det över för denna gång.....

Vi har haft en mysig och lugn jul....god mat,ledighet och mycket tid framför tvn. I vår familj tittas det mycket på film så det var en hel del dvd-filmer inslagna i julklappshögen!Tomten hade paket till mej också,har nog varit ganska snäll ändå =),en blender att mixa fruktdrinkar i,fina handdukar/badlakan,skålar och lite julklappspengar! Ska fundera ut nåt bra att köpa.....

Julmaten är nästan uppäten....det ligger en ny skinka i kylskåpet som väntar på griljering......annars är vi rätt trötta på julmat....idag har det mumsats på kyckling i chickentikka-sås....gott och nykommet!

Har tagit lite bilder....mörkt är det och svårt att fota inomhus...men jag gillar när det är lite grått och "dystert",då är det ju desto mysigare att tända massor med ljus!

image1082

image1084

image1091

image1085

image1090

Nu plockar jag snart bort tomtar och röda julsaker....imorron åker det väck! Det är mysigt att ta fram julsaker tidigt vid första advent,men det är lika mysigt att plocka bort sakerna och städa undan......

image1089

Längtar efter att köpa massor med krispiga vita tulpaner att sätta i vaserna........ det får gärna komma lite snö också! Nu ska jag plocka iordning lite här...sen blir det........ja, gissa????? ....just det,nån bra film !!!!

God fortsättning till er som läser här....

GOD JUL TILL ER ALLA !


Jansson står i ugnen, skinkan är griljerad,köttbullarna är på värmning .......kikar in och önskar er alla underbara bloggvänner en härlig jul,med varm glögg,många pepparkakor,god mat och framför allt lugn och ro tillsammans med nära och kära! En och annan klapp,mjuk som hård är ju inte fel,men julen handlar ju om att ha det lugnt och skönt och njuta av att få ha det gott tillsammans. Sänder en tanke till de som inte har en familj eller någon att fira tillsammans med.......En extra stor kram till dom!!

Ha det härligt i jul allesammans....

image1077

image1079

image1081


Julkramar till er alla från mej.......

bilder : tina