älskade totte..

Så kom den där hemska dagen....... ♥ totte som funnits hos oss i mer än tio år, fick somna in och slippa lida mer. Han var en busig, go, svart och underbar kille som gjorde oss lyckliga i många år, och vi är så ledsna.....

Hans njurar blev sämre och andra sjukdomar gjorde att vi igår fick åka in och låta honom somna och få sova i hundhimlen.....där har han det bra! Nu är det vi som ska kämpa oss igenom den här sorgen, det är så jobbigt men vi har haft honom och han lämnar ett stort tassavtryck i våra liv!

Sov gott vår älskade vovve! ♥
foto:tina

Hej!

Jodå jag lever.....fast våren kunde startat lite bättre. Influensan tog greppet om oss i familjen och hälsade på mer än en gång. Men nu har jag bestämt att vändningen är här och efter allt kan det bara bli bättre dagar. Några större saker är inte på gång hemma hos oss, men man hinner fundera och tänka när man är sjuk, så man blir glad för minsta lilla förändring. Så, lite fjädrar och påskliljor liksom gör det hela faktiskt =)

Som grädde på moset blir man ju överlycklig när paketet från Leilas General Store dimper ner och man blir glad för en vit emaljkanna som går toppen att använda på vår induktionshäll att värma och smälta i. Dottern som också beställde fick sitt förkläde som är invigt väldigt fint. Boken kunde inte motstås heller.....signerad och allt! Glada var vi när vi öppnade de fina sakerna, inslagna i jättefina paket!

Fjädrarna fick bli svarta i år också......

Vi kämpar på med lchf-dieten. Jag gjorde ett litet uppehåll pga problem med hjärtklappning, men fick efter samtal med läkare bekräftat att jag kan fortsätta dieten. Dock är jag inte superstrikt utan håller en "vanlig lchf-diet" numera. Var lite för sträng mot mig själv och tillät knappt några kolhydrater alls innan. Numera äter jag lite fler men vikten går sakta ner ändå och jag mår bättre. Det har faktiskt blivit nästan tretton kg sedan vi startade och jag är nöjd och glad för det. Jag ska fortsätta och försöka ta ett antal kg till, tar små mål i taget och det känns bra så.När jag kom in från promenaden med vovven idag så hade dottern gjort kaffe med mörk choklad och grädde......vardagslyxigt och mysigt !

Om vi inte ses här mer innan Påsk, önskar jag er alla en fin påsk med  fina dagar tillsammans med nära och kära, god mat och gott godis såklart =) Här blir det att försöka hitta lite goda ersättare till godiset, men det går säkert bra! Kram till er!

foto: tinaminastina.blogg.se