tulpaner och diskmaskin....

Maken kom hem med tio vita tulpaner...han vet vad jag blir glad av! Fredagseftermiddag och lite fika med ungdomarna har vi nyss klarat av, det blev en supergod semla till kaffet. Har också hunnit med ett läkarbesök idag och fått konstaterat en ny UVI...jag vet inte hur många urinvägsinfektioner jag haft de senaste månaderna så nu är det dax igen för en ny kur penicillin. 
Nu är det i allafall fredag och jag ska vila medan resten av familjen får stå för mat och disk....helstekt fläskfilé, potatisgratäng och Jensens Whiskeysås står på menyn, disken handdiskas numera eftersom diskmaskinen dragit sin sista suck! Jakten på en ny får starta i helgen på nätets vitvarubutiker. 

Ha en fin helg allesammans!

vecka 8 tisdagstema

Veckans tema är designfavorit, så här kommer några stycken, eftersom jag har för svårt att välja ut EN.  

Håll tillgodo med gamla bilder...
Vår liggfåtölj, en trotjänare som hängt med många år, Le Corbusier Chaise Longue
....dock inte orginal utan en billigare variant.En av fyra sjuanstolar som fortfarande väntar på att målas om....gamla och välanvända!Soptunnan från Vipp som jag vann i en tävling....den piggar upp i vårt badrum!
Elvispen från Dualit och citruspressen från Alessi. Elvispen är en klippa i köket...citruspressen är mer ögongodis än vad den är bra=)

Det var några favoriter från mej.....Mitt bidrag till tisdagstemat hos FABRIKEN, kika in här för att se fler designfavoriter!