Med risk för att bli tjatig....


Har kikat runt hos er och oj vad mycket inspiration man får nu inför advent! Har börjat ta fram mina ljusstakar och tänker till var de ska ställas,hmmm,angenämt pyssel. Vi har kämpat på med hallen,och nu är den väl i det närmaste klar. Lite småpyssel är det kvar,som att sätta upp Wave-hängaren som hämtades idag...jipiieeeee!!
Mina gardiner ska också på plats,men sen får vi nog pausa litegrand tror jag =)

Den "misslyckadesvartbetsadeskänken" är numera målad med svart lackfärg....ja,det blev mycket bättre!

Lovar att visa bilder så fort kameran hamnar i mina händer igen efter reparationen!

Tittade in på Bo Bedres sida......kolla in de här inspirationsbilderna......visst är det härligt med advent och Jul!!

image966

image963
image959image961image964
image965image960
image962bilder : Lånade från Bo Bedre

JAAAAA och neeeej !!


Alltså....jag borde vara riktigt nöjd egentligen! Maken har målat och målat och m...ja,ni fattar. Tre gånger har han målat över den grå panelen i hallen...kanske blir det en gång till,fattar inte hur det kan lysa igenom ändå!?Jaja,det går framåt iallafall. Tror det kommer blir bra när vi väl är färdiga...det känns så.

Vad som däremot inte känns riktigt bra är att jag satte igång att måla skänken,den som skulle bli svart ni vet,med lackbets. Vet inte om det kan kallas svart det som fastnade på skänken.......tror att färgen mer liknar svartbrun....Skulle målat den en gång till ikväll för att se om det blir bättre med två lager bets,men maken tycker vi ska köpa svart färg i stället. Åhhh vet inte vad jag tycker....den får nog stå till sej någon dag innan beslut tas! VILL JU BLI FÄRDIG.....

Nå,det kunde ju vara värre, nu ska jag trösta mej med att klicka hem lite grejer ....lite födelsedagspresenter!
Det är ju kul...det kan få "surdeppiga" Tinaminastina på myyyyyyyyycket bättre humör! Ska bl a klicka hem den här......å den här....

image951image953


Förr tyckte jag det var rätt tråkigt att fylla år i julmånaden........men med lite fina presenter blir det ju ganska kul,eller hur! Maken sa att du kan väl ta och klicka hem nåt av det du önskar dej. Gulledej P ! Förhoppningsvis kommer de här sakerna hem till mej den här veckan, klädhängaren har vi pratat länge om att skaffa, det passar ju bra nu när hallen snart blir klar.

Nu blir det till att krypa upp i soffhörnan,van Veeteren börjar 21.00.....

image957

Sven Wollter,Thomas Hanzon och Eva Rexed i huvudrollerna.


bild lånad från
tv-planeten
                           bluebox
                           designonline

Fynda julgransmatta.....Ett besök på Rusta i veckan resulterade i ett inköp av en ny julgransmatta! Den är i filt och finns i svart,rött och rosa.
Den här ligger ihoprullad och väntar på att få premiärprova sin plats under granen.

image955Kampanjpris var det visst också......49:-.....som hittat.Målningen av hallen är påbörjad, vi ska måla en gång till.....hoppas det räcker .Sen ska förhoppningsvis hyllan upp i helgen....vi får se hur mycket som hinns med.

image956


Igår pratade jag med Maria(Medaljongen) i telefon,vi ska ju som ni kanske räknat ut träffas nästa vecka. Det ska bli så kul..! Vi surrar på rätt bra i telefonen ska ni veta ,det känns som om jag känt henne länge =). En träff hemma hos mej, middag med våra gubbar,och en shoppingrunda är inplanerad !
Trevligt trevligt ......
Äntligen helg igen....nu är det bara en vecka tills vi får göra det mysigt och fint med stjärnor och ljusstakar....längtar så efter detta,den här hösten har varit så grå. Nästa vecka ska det bakas lussebullar och lite annat smått och gott inför första advent. Men förmodligen är det bara den första omgången av ett antal lussebullsbak........tre tonåringar kan äta lussebullar ska ni veta ! Tur att dottern gillar att baka......

Det var det hela....ha en härlig helg och kram på er !bilder : Rusta
             tina