Återställt vardagsrum...

 
Nu är vårt vardagsrum / matrum återställt efter juleriet. Fast inte riktigt som det såg
ut innan gran, stjärnor mm ställdes fram.
Att göra om innebär ju oftast att göra lite förändringar också.
 
Att använda det man har är min melodi. Att kånka runt på saker man haft länge och gillar, är ett superbra sätt att förändra på. Bänken där vår högtalare står, är förpassad till andra sidan rummet bakom matplatsen.
 
 
En lite grynig instagrambild.....
 
 
 
 
 
 
 
Bordet med glasskivan hamnade där vi har vår tv-hörna.
 
Får se om det blir så bra som jag hoppas...annars är det ju bara att ändra igen.
 
Våra svarta väggar får hänga med ett tag till....under den här mörka årstiden är det iof lätt att irriteras över mörkret som de förstärker, men i det stora är vi nöjda med den mörka delen av rummet. De andra väggarna i vårt stora rum är vitmålade brädväggar, så lite närmare våren är det riktigt ljust och bra.
 
 
De infällda spotarna i taket hjälper ljuset på traven, och smidesljuskronan kom fram igen. Den har många år på nacken, och har hängt i vårt förråd undangömd länge. Men som sagt,kul att återanvända det man har i gömmorna. Bara det passar och man trivs. Alla trender som kommer och går, ja man hakar på en del saker. Men att gå sin egen väg litegrann i dessa tider då det är lätt att dras med av trender och mode i inredningen, gör hemmet lite mer personligt tycker jag.
 
Skönt att alla inte gillar samma, och att vi är olika.
Som i det mesta.
 
 Lite av varje, och jag trivs.
 
 
 
 
 
 
Det gamla svartmålade bordet hade vi som extrabord under julen. Bra med extra sittplatser och att duka fram på. Det kändes som det kunde få stå kvar ett tag där i hörnan ett tag.
 
 
 
Så ser det ut här hemma hos mig just nu. Planer finns på att byta ut en mönstrad tapet
i köket, förhoppningsvis innan sommaren. En enfärgad vägg står på önskelistan, så nu ska det letas färgkoder och enfärgade tapeter. Varm grå är min tanke.....ideér och tips någon? :)
 
 
 
 
 
 
|  bilder  tinaminastina |
 
 
 
 
 
 
1 iza svenningsson:

skriven

Snyggt!

Svar: Tack snälla du! Tina <3
tinaminastina

2 home2tiny:

skriven

Älskar ditt svartvita hem, du har verkligen öga för detaljer och inredning. Kramisar Tina

Svar: Men åh vad glad jag blir....tack söta du! Älskar att kika in hos dig...massor med vacker och fin inspiration! Fin kväll till dig och kram!Tina <3
tinaminastina

3 Anonym:

skriven

Tänk på att ljusa väggar skulle göra att hela hemmet skulle se ut att vara större. ❤️

Svar: Jo, det är sant. Men...vi har mörkt i vinkeln i vardagsrummet och resten av väggarna i det öppna rummet/matrum/kök är vita. Så det bästa av båda, både ljust och mörkt :) ha en trevlig kväll !
/Tina
tinaminastina

Kommentera här: