| äntligen |

Äntligen...bästa tiden är nu! Sol och värme, nåja, i lä är det ganska varmt.
Maken jobbar i trädgården och jag önskar jag kunde göra lite jag också, men kroppen vill inte det jag vill. 
Men , jag fortsätter njuta av solen lite och konstaterar att jag har bästa maken som jobbar och sliter för att vi ska få fint och iordning. Chokladblommor ska definitivt inhandlas i år också, sen får vi se vad det blir mer...mårbackapelargon, jätteverbena och lavendel står på inköpslistan. Kronärtskocka ska vi testa, och prydnadspumpor ska sås. Ja ni ser..det behövs ju nån som ska organisera och planera det hela också,och det får jag ta hand om då. 

Fin helg till er !
bilder | tinaminastina.blogg.se |


1 Iren:

skriven

Så fint!

2 Proforma:

skriven

Visst längtar man och särskilt idag när det varit rena rama höstvädret här... blåsigt, regnigt och kallt!
Så mycket bättre för ryggen med högre pallkragar, funderar faktiskt på att höja mina. Känns bara som man får göra om allt en gång till med målning osv.
Jätteverbena står på min lista med. Blir säkert några stäppsalvior också som är en favorit. Har du testat den?
Ha det så gott Tina, ta hand om dig!
Kram Irene

Svar: Irene...ja våren har väl inte direkt varit någon höjdare i år, men nu har det ändå utlovats 15 grader i morgon...kanske man kan krypa upp i någon lite hörna och sitta i lä och njuta en mugg kaffe ;) Pallkragarna har vi haft några år, och att det är höjd på dem är riktigt bra. Vi har ju dock ett rätt stort land som har fått stå tillbaka för en ond rygg hos maken, men i år är det rensat och klart. Ska bli kul att testa lite nyheter, majs, kronärtskocka, mm. Har önskat ett antal pallkragar i det landet också, men det får bli ett annat år. Något ska man ju ha kvar att drömma om. Iofs är ju den listan över önskningar rätt lång redan haha! Stäppsalvia måste testas, tack för tips. Kul att prova på. Nu håller vi tummarna för lite värme och sol så vi kan njuta lite och vända näsan mot solen! Kram på dig fina Irene! ps...ett besök som inspirerade oss massor (trots årstiden...innan jul) var ju Gunnebo slott. Dit måste vi styra kosan i år, och nu i sommar såklart! Det är kul att hitta nya fina utflyktsmål!
kram kram och ha en fortsatt fin vecka!
tinaminastina

3 Mian på Finaste mattan:

skriven

Vad fint du har det! : )

Svar: Tack snälla du!kram
tinaminastina

Kommentera här: