Fredag!


Goda kinesiska päron(de liknar mest äpplen) slukas i mängder för tillfället hos oss, och maken fick bära hem en stor påse igår igen. Fredagen är här och vi ska i vanlig ordning äta och dricka gott och naturligtvis titta på handbollen, vi har suttit bänkade varje match Sverige har spelat så vi håller tummarna ikväll också.
Jag har inte så stor ork att göra så mycket just nu för värk och andra krämpor gör det surt för mej, men ett tag med saxen på vår långhåriga hund fick det bli i förmiddags. En hel del päls ligger på bordet och det var bara huvudet och nacken jag klippte idag...imorgon fortsätter klippningen, då får någon hjälpa till eftersom Totte inte alls tyckte att det fanns anledning att klippa sej =)
En nyhet från Ikeas Stockholm kollektion är de här lamporna. Jag föll som en fura för den vita golv/läslampan, designad av Ehlén Johansson.
Likhet med Arne Jacobsens AJ lampa finns absolut....Ibland är det lite svårt att veta hur man ska förhålla sig till möbler som har liknande formspråk som en designklassiker, men min plånbok talar till mej i det här fallet.bild: Ikeas blogg Livet Hemma

En fin fredag till er!!

1 Petran på designinsight:

skriven

ah vi har gjort samma liknelse! Visst är de lika?! Men jag håller med dig, jag skulle inte kunna köpa en lampa för över 5000:- Trevlig helg!

2 Anonym:

skriven

Fin fredag till dig också. En kollega som är allergisk mot äpple lärde mig att äta de där päronen för några år sen. Jag tycker de smakar som en blandning av äpple och päron - supergoda.

Tyvärr smög det sig för svenskarna i handbollen i kväll men de måste ändå gjort ett bättre VM än vad de vågat drömma om - det är vad jag tror i alla fall.

Vår lilla hund trimmas i stället för klipps och det har jag inte vågat mig på. Det får de som kan sköta och det är jag rätt glad för.

Förstår att kylan är dryg för dig - trist!

Kram

3 Tina // peppar & vanilj:

skriven

Jag håller med om att det ibland kan kännas lite obekvämt när slående likheter sticker i ögonen....men precis som för dig så charmas jag ändå av att det passar min plånbok bättre än det lite exklusivare alternativet....Synd att handbollen inte gick vägen, men man kan batra tacka och buga för spänningen=)Hoppas du snart finner skönare känslaor i kroppen Tina!stooor kram Tina S

4 Liza:

skriven

Plånboken styr helt klart!! Skulle aldrig kunna köpa en lampa för så mycket pengar..Hoppas att värken ger med sig! Det är inte kul att ha ont!! :(Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaam!

Liza

Kommentera här: