Tävling hos House of Philia

Åh vad jag vill ha en sån här! BL3 från Bestlite är den fantastiska vinsten hos fina bloggen HOUSE OF PHILIA i tävlingen som sponsras av Länna Möbler. Såklart hänger jag på och tävlar för det här är den ultimata drömlampan att äga och jag vet precis var den skulle stå om jag hade tur att vinna den. Vi har en fåtölj i vårt matrum där jag ofta hamnar efter maten med en mugg kaffe. Idag har vi en golvlampa från Ikea som jag gillar, men hur fantastiskt underbart roligt skulle det inte vara att få ställa en BL3 där bredvid fåtöljen, den skulle lysa upp tillvaron i dubbel bemärkelse =) 



Värre är det med vilken färg den skulle ha....fast tänk vilket trevligt litet problem att lösa, vit, svart eller creme gör nästan detsamma, för lampan är lika fin i vilken färg man än väljer.



 

Den här godingen designades 1930 av Robert Dudley Best och den lyste upp skrivbordet hos självaste Winston Churchill under andra världskriget, det ni! Tänk att en lampa fortfarande kan kännas så aktuell när den har funnits med i mer än 80 år....fantastiskt!!
Bestlitelampan finns som vägglampa, bordslampa, pendel och såklart BL3 som är den man kan vinna.

Man ser ofta Bestlitelaporna i danska och svenska inredningsreportage och jag tror att om man skulle ha lyckan att äga en så skulle den bli en detalj som skulle hänga med länge, länge.

Kika in hos tävlingssponsorn Länna Möbler, där kan man kika på fler modeller av Bestlite

Gå in på bloggen HOUSE OF PHILIA och tävla du också...en sån här chans är nästan omöjlig att missa!

Missa heller inte att viga en stund åt att läsa Petras blogg...risken är STOR att ni fastnar framför datorn....man får massor med inspiration och hon bjuder på inredning, mode och familjeliv i en härlig blandning!


1 Helene:

skriven

Jätte-snygg lampa !!

Ha en fin helg .

Kram Helene.

2 Postadress Torslanda:

skriven

Håller tummarna för dig!

Kommentera här: