tankar kring tapeter mm

Ny vecka, nya krafter( nja ) och lite nya tankar kring sånt som man vill göra hemma. När man som jag tillbringar dagarna hemma för det mesta blir man lätt hemmablind. Saker och ting har hittat sin plats och man är rätt nöjd med det. Men ibland så öppnar man ögonen lite extra och väggarna som man ser lite mer tydligt i dagsljus får plötsligt en akut ommålning hängande över sig, tapeten har jag tröttnat på för längesen, taket ser sjaskigt ut mm mm. Här krävs både en genomgång av utbudet över tapter och en, förmodar jag, stor satsning på övertalning av maken. Jag tror inte han ser samma behov riktigt som jag när det gäller ett sånt här litet projekt, men man vet ju aldrig =)

Nu ska jag finkamma nätet över snygga tapeter som skulle kunna passa vår ganska vita och svarta inredning, ni har kanske några förslag på nyheter som inte är för dyra? Det är bara en vägg som i så fall skulle få nya tapeter, resten förblir vitt fast i nymålad skepnad.

En favorit som jag länge suktat efter är Malabar, men den är något dyr eftersom det skulle gå åt mer än en rulle.


Jag skrev för ett tag sedan om planer på att öppna upp mellan matrum och vardagsrum här, men jag möttes inte av någon större entusiasm av resten av familjen, kanske detta lite mindre projekt skulle falla resten av familjemedlemmarna bättre i smaken.

bilder: sköna hem och måleributiken