Hall och källarfix...

Nu börjar nedräkningen till semestern...på fredag är vi lediga hela familjen i två veckor! Det ska bli så härligt....håller tummarna för sol och värme =)

Ni som följer min sida vet att vi påbörjade golvläggning i källaren tidigt i våras. Det har stått stilla under våren, men nu ligger det på plats!! Även nylagd grå klinkers framför öppna spisen ligger där och väntar på fog och en list....Så skönt att det är klart!

Just nu råder det full aktivitet där nere, maken och sonen sätter upp två våder tapet precis nedanför trappen. Där stod ett klädskåp som fick flytta upp igår till hallen. Det ena drar med sej det andra.....=) Igår agerade jag arbetsledare när maken den äldste sonen och dottern kämpade med att få upp skåpet från källaren.....kämpigt var det men det kom iallafall på plats!

Här kommer lite bilder från hallen...innan skåpet är på plats...
Här står skåpet och slukar massor med kläder och skor..
..Ny placering av tuben där tottes svarta påsar förvaras....Vi har varsin hylla i skåpet...perfekt!
Lite fler bilder tagna i hallen....Inga inredningsbilder, utan  bilder på totte....men egentligen kan man ju säja att det är inredningsbilder......vår finaste inredningsdetalj =) här hemma.Här sitter totte och väntar på att brorsan ska komma in genom ytterdörren...
Oj vad glad jag blev......svansen viftar...kom och hälsa och lek med mej!!!

Äntligen kastar brorsan min boll så jag får leka =)Det var lite bilder från hallen....lovar bilder från källaren när det är klart där nere.....
Förhoppningsvis kör vi på imorgon så vi är klara innan maken går på semester....skönt att slippa vara inne och fixa.

Ha det fint och kram från mej!


bilder:tinas privata