En kopia i vardagsrummet...

En fåtölj som jag gillar är Corona av Paul M.Volther. En annan är Svanen av Arne Jacobsen..men när ekonomin inte kommer finns för att äga en orginalfåtölj, då kan man fynda en kopia på t ex enkrona.se.

Jag har klickat hem kopiorna av båda ovanstående fåtöljer till bra pris....Den ena står redan i vardagsrummet och är så härlig att sitta i =) Den andra levereras snart....

Det kan tyckas en del om kopior av fantasiska designers, men jag älskar modellerna och det är det som är viktigast för mej.
Vi skulle aldrig kunnat köpta en orginalmöbel av t ex dessa två fantastiska fåtöljer med vår ekonomi, så jag är supernöjd att få äga något som iallafall liknar dessa...På enkronas hemsida var rekomenderat utpris på den här fåtöljen nästan trettontusen, jag lyckades ro hem den med en femtedel av det priset.Sen vet jag ju inte om utpriset stämmer, men när jag kikat runt på andra fåtöljer som de haft i sina auktioner så har det stämt....Jag är iallafall jätteglad och nöjd...

Här står min vita skinnfåtölj med vit pall och är härligt skön att sitta och titta på tv  eller läsa i...


Tyvärr kan jag inte länka till sidan, men klicka in på enkrona.se och kika under kategorin "möbler" så hittar ni några av fåtöljerna som auktioneras ut. Igår och idag är det dessutom fraktfritt...vilket innebär att frakten för "min" fåtölj skulle kostat ca femhundra:- i vanliga fall, men nu är frakten alltså gratis!

Dessa klickade jag hem också....en femtiolapp styck...


En solcellslampa...jättemysigt sken på kvällen.

Nu blir det lite sen frukost med mellankillen, sen ska jag köra ut honom att klippa gräset....=)

Ha en fin helg å kram!

bilder: tinas privata