Fint avslut på Österlentripp!

Maken och jag gjorde en liten mysig resa till Österlen i veckan, och jag måste erkänna att jag är helt såld på den delen av vårt land!  Vi hade bokat boende på Kockska Gården, ett mysigt och fint hotell i Simrishamn som låg i närheten av resturanger och små fina butiker. Vi gjorde givetvis utflyktsrutten som ska göras när man befinner sig i de här trakterna, Kåseberga med Ale stenar, Mälarhusen, Sandhammaren, Ystad och ett besök hos Olof Viktors härliga bageri/fik.....Missa för allt i världen inte detta ställe. Vi hade tur med vädret den dagen och kunde sitta länge på gården och vi hann få i oss både smörgås och kaka.
Apotekarens Trädgård måste också nämnas, augustikväll med ljumn temperatur, härlig musik från högtalarna och ett gott vin till deras fantastiska pizza, ja ni hör hur härligt det låter. Och det var faktiskt lika bra som jag beskriver det....en helhetskänsla helt enkelt. 
 
Igår svängde vi inom Åhus innan vi fortsatte resan hem. Såklart ramlade jag in i en jätte fin inredningsbutik, Feliz Design. Fina produkter och en jättetrevlig ägarinna som jag pratade lite med. Det blev ett inköp också, Ernst Kirchsteigers fina hängbord som jag sneglat på ett tag. Till nedsatt pris blev det ett köp och nu hänger det bredvid vår liggfåtölj i läshörnan. Ni förstår att jag är nöjd med både resan och bordet =)