Tack snälla ni.....Lallis och Tina!

Har fått två utmärkelser i en smäll!Jag blir så himla GLAD över att ni ger dessa till mej!

Lallis, en mysig och go tjej med en underbar blogg där hon svävar ut i fantastiska och tankvärda inlägg....man går aldrig från hennes sida oberörd!
Tina,en gullig tjej som jag tycker jag redan känner.....hon har en vacker och inspirerande blogg som jag besöker ibland mer än en gång per dag!

Missa inte att besöka dessa två fantastiska tjejers bloggar!!
Och så var det ju det här med att välja ut vilka man ska skiicka vidare utmärkelsen/awarden till...alltså hur lätt är det!Ni är så många som jag vill ge dessa.....Ni ska veta att ni är så härliga och goa allesammans så jag beslutar mej faktiskt för att ge er ALLA♥ dessa! Ja jag vet,det är kanske lite dåligt av mej att inte skicka vidare,men som sagt...så får det bli....


Helg,jag smakar på ordet....mmm det smakar pepparkaka.Kan bero på att vi tog en fika nyss =)!Ikväll blir det en kväll som går i skjutsandets tecken...dottern ska på höstlovsdisco och då står vi där och väntar när det är slut!Vill inte att hon ska ta nattbussen hem....kan tänka mej att det är rätt stökigt en sån här kväll.

I morgon ska vi åka till kyrkogården och tända ljus på min mammas grav.Det är så fantastiskt fint att se alla dessa ljus och människor som besöker sina nära och käras viloplatser.Det är mäktigt,lite sorgligt men också väldigt skönt att gå dit.

Ha nu en jättefin helg allesammans och kram på er!foto:tinas privata