Innemys och trampstenar.

Jag ser tillbaka på en härlig sommar med fina utflykter, grillkvällar och vår numera traditionsenliga semester på Österlen med finaste vännerna. Det är fina minnen att plocka fram lite kalla och regniga dagar som det är nu. 
 
Det blir lite mindre måsten nu när det närmar sig höst och det är mysigt med tända ljus och krypa upp i soffan med temuggen kupad i händerna.
 
 
Det finns dock lite kvar på listan på det som vi ska göra i trädgården innan vi tar lite vila från den. I somras fyndade vi ett gäng med trampstenar från Hasselfors Garden. Jag var inne på Plantagen för att köpa lite blommor och såg att de sålde ut hela deras lager med varor därifrån. Jag fick ringa maken och bilen blev rätt fullastad om man säger så. Normalpris är ca 130 kr/st och vi fyndade dessa för 19kr/st. Ni förstår att vi inte kunde låta bli. Så, nu har vi provlagt en del av dem och maken laddar för att gräva. Och som vanligt, jag vill ju helst vara färdig igår, men vi skyndar långsamt. Vi har ett gäng likadana plattor men med hål i också, och de väntar vi nog med till våren att lägga. Det finns planer på att lägga lite nya gångplattor på framsidan, så vi får se vart allt hamnar. Ibland är det bra att saker och ting får ta lite tid så man hinner få lite betänktetid med hur man vill ha det. 
 
Så här har vi lagt ut plattorna.
 
 
 
 
bilder: Instagram @tinaminastina

Kommentera här: