Hej alla fina!

Äntligen ska jag försöka ta tag i bloggen och jag börjar med att tacka för alla fantastiska kommentarer ni lämnat, ni är bäst helt enkelt!!! Just nu är livet lite upp och ner och inspiration att skriva här om familj och inredning ligger inte i topp bland mina prioriteringar, men snart så =)
Som ni vet fick vår fine lille Totte somna in för ett tag sen och det blev så tomt och eländigt. Tänk att ett husdjur lämnar ett så stort tomrum efter sig......
Livet blir inte som man tänkt sig alltid, och det är bara att göra det bästa av allt och kämpa på så blir det bra till slut.....det är mina tankar och min önskan just nu.
Dottern blev dålig efter att ha haft influensan tidigt i våras, och fick feber som inte släppte. En karusell med undersökningar och provtagningar satte fart och man har uteslutit en del, och snart är det dags för ett besök hos en specialist på infektionskliniken. Den enda diagnos hon fått än så länge är oklar feber,man kan bara konstatera att hon har feber men inte varför, detta har pågått i snart fjorton veckor. Tjugo år och med nytt jobb, då har man inga tankar alls på att vara hemma och vara sjuk....inte konstigt att hon är orolig, trött och bara vill bli frisk. Ni förstår vår oro och mitt fokus på annat än bloggen.


Dock har vi fått något mjukt, roligt och busigt att glädjas åt mitt i allt, l en liten fin dvärgpudelkille vid namn Roffe, nu tretton veckor har flyttat hem till oss. Han är dotterns och han skingrar många tankar och sätter lite fart på tillvaron och i synnerhet på mig =)
Att få en valp rumsren kräver minsann sin man/kvinna!

Som ni vet påbörjade vi ju projekt "rivaväggmellanvardagsrumochmatrum" för ett bra tag sedan, och snart är vi äntligen i hamn. Det har varit tungt mitt i allt annat som hänt, men maken har kämpat på när ork och tillfälle funnits. Det som återstår, och som vi sparar till hösten är att sätta ett nytt tak i vardagsrumsdelen så det blir lika i hela rummet. Vi lägger det på hyllan helt enkelt för det blir ingen tid att njuta av sommaren annars.

Fyra gamla sjuanstolar lämnades på lackering förra veckan och hämtades idag, äntligen fick vi det gjort också. De har stått i många långa år i garaget och äntligen tog vi oss i kragen och kan bocka av det på listan. Vi väntar också på två Eames-stolar, dock kopior, som ska göra sällskap med de svarta sjuanstolarna. En bild på hur det ser ut lovar jag att lägga ut här snart! En dröm går i uppfyllelse, dock är det bara lite köpt lycka för stunden.....glad och lycklig blir jag när dottern får må bra och blir av med sin feber.

Må gott alla ni som kikar in här....vi hörs snart♥
Kram

foto: julia
1 Liza:

skriven

Oj, så jobbigt ni har haft det! Förstår ju att focus legat på annat än bloggen. Hoppas nu att dottern blir frisk och att allt annat faller på plats så att ni får en skön sommar med ljuvliga dagar o mysiga kvällar.

Det finns inte värre än när barnen är sjuka, man skulle vilja kunna ta deras plats...

Söt lill-hunden! Vilket litet busigt charmtroll..

Sköt om dig Tina och din fina familj.

Hoppas vi ses här snart!

Kraaaaaaaaaaaaam!

Liza

2 Cecilia:

skriven

Hej Tina,Härligt att du är tillbaka!

3 EVA:

skriven

Usch usch usch vilken vår ! Hoppas ni snart får dottern pigg igen...det är ju liksom det värsta då kidsen drabbas. Man vill bara byta och ta det själv...Men vilken liten snygging som flyttat in hos er ! Bra för att skingra tankarna kan jag förstå...♥ ♥ ♥KRAAAM EVA

4 Anonym:

skriven

Vad kul att du är tillbaka,försök nu att njuta lite av sommaren.Och hoppas ni får svar på dotterns feber. En sån underbar liten kamrat som flyttat hem till er.Ta den tid du behöver

Styrke Kram Ann-Kristin

5 Eva:

skriven

Härligt att höra från dig.Hoppas allt ordna sig för din dotter!Förstår er oro.
Vilken underbar valp!Förstår att det skingrar tankarna lite.

Kram Eva

6 Susihus:

skriven

Välkommen tillbaka! Men usch och fy va trist med dottern, hoppas att det löser sig. Så söt han är Mr Roffe. Vi kämpar oxå i motvind, Bono har blivit sämre och vi har nu gripit i det sista halmstrået...usch det tar verkligen på krafterna när familjemedlemmar inte mår bra. Stor KRAM på dig

7 Jessika:

skriven

Fy, vad tufft! Ska det liksom alltid vara nåt?
När nära och kära inte mår bra hamnar allt annat i skuggan. Tror och hoppas på ljusare tider för er alla. Spännande med vardagsrumsprojektet! Kram

8 Proforma - Irene:

skriven

Ja du Tina..varför får det aldrig bara vara enkelt och bra! Alltid är det nåt eller så är det allt på en gång! Hoppas ni får svar på vad det är med dottern så hon blir av med den där dumma febern, det måste vara jobbigt! Håller tummarna att det löser sig med hjälp av specialisten! Och sorgen efter Totte är ju också jobbig, kanske hjälper det lite med en busig valp som skingrar tankarna ibland. Så himla söt Roffe är! Som du säger... man får göra det bästa av det och med tiden går det lättare, så klart! Det är en period som man ska ta sig igenom bara, usch och fy!
Ja, livet går trots allt vidare och att renovera är ju också ett sätt att skingra tankarna men ni gör ju alldeles rätt i att njuta av sommaren också, trots det dåliga vädret. Det har vi i alla fall! Ska bli kul att se resultatet av allt renoverande när det är klart! Säkert lysande resultat!
Vi håller ju (fortfarande) på med kontoret, det drar ut på tiden då annat kommer emellan hela tiden men skrivbordskivan är i alla fall på lackering och eventuellt nästa vecka får vi den trots att vi blev lovade tidigare. Men Rom byggdes ju inte på en dag.. och inte vårt hem heller! :)
Ha det nu så gott, Tina! Håller tummarna för allt!
Kram, kram... och en kram till!

9 ullie:

skriven

åh snälla söta fy så jobbigt. Vi håller alla tummar som finns att de snart kommer på något som e bra och de vänder.
Gud vilken liten söting ni har fått det e roligt me de små fast det e jobb. har nu en lite kattflicka på 11 veckor hon e så fin
Skickar en stor kram och hoppas på allt bättre

10 Monica:

skriven

Men vilken liten sötnos och så glad jag kände mig när jag såg att du skrivit några rader igen.
Oron när ens barn inte mår bra tar musten ur en och så synd om henne att inte orka och kunna allt hon vill.
Jag kan bara sitta här och hoppas att febern släpper igen och att ni får rätsida på hennes problem.
Förstår att det är tungt och man försöker göra vanliga saker och tänka på annat (för det måste man ju) men hela tiden finns tankarna där.
Sköt om er - vi hörs igen!
Många kramar från Monica

11 Camillasnyahem.se:

skriven

Först och främst: hoppas verkligen din dotter får bli frisk snart. Så klart man vill spendera livet på annat än feber!

Vad skönt ändå att ha en liten ny pälsboll som förgyller er vardag. Så söt! Här tänker vi ibland på att någon gång, kanske, eventuellt kunna släppa in en ny hund i vårat liv men det är så förbenat svårt. Ebbot var ju bäst och så länge sorgen ännu ligger tung över oss väntar vi, men det sög till i mig när jag såg din dotters hund.

Hoppas nu allt ordnar sig för er! Kram!

12 AnnaHelena:

skriven

Måste bara säga välkommen tillbaka!
Har kikat in här då och då under din paus.
Hoppas det vänder nu så att ni får en fin sommar!

Kram // AH

13 Cattis:

skriven

Välkommen tillbaka!
Hoppas din dotter blir frisk snart...
Måste även säga att den söta lilla vovven kan verkligen bara få en till att le och då ser jag den bara på en bild....

Kjamis Cattis

14 millandante:

skriven

Djup suck... så mycket jobbigt... jag håller tummarna att läkarna hittar ett svar fort nu...
Kram till hela familjen!

Kan tänka mig att den sötnosen sprider glädje mitt i allt!! Så fin:)

Vila i frid Totte.

Kommentera här: