Överblivna skoskåp


Ibland vet man inte vad man ska göra med saker som man "får över". Först hade vi skoskåpen i hallen men när klädskåpet hamnade där ville dottern ha in skåpen hos sig.
För ett tag sen ville hon ta bort dem så vi skruvade ner dem och de stod några dagar och väntade på att någon skulle orka bära ner dem till förrådet i källaren. Jag gick och sneglade på de där skåpen och vips, såklart att de skulle sitta under klockan i hallen, det har saknats något på den väggen.

Sådär, som klippta och skurna för den lilla väggytan=)

Skåpet som blev över hamnar nog vid vår lilla datorhörna, alltid bra att ha någonstans att gömma papper/brev i.1 jenny ~ house of jenny:

skriven

Superfint ju! Vi har ju en vägg i vår Wic med vita sådana. Och det blev en över som vi nu förvarar skärp o dylikt i. Kanon till allt!Hoppas du får en underbar dag!Puss!

2 Monica:

skriven

Det är bra att byta plats på sina saker ibland - man tittar på dem med andra ögon då. Förnyelse utan någon större kostnad - det är bra!

De blev hur bra som helst där under klockan.Just nu tar jag en liten paus från köksbestyren - ni har väl också en del spring i köket i dag kan jag tro!

I morgon hinner jag inte titta in här så nu vill jag önska dig och din familj en riktigt skön midsommar.Massor med kramar

Monica:)3 Monica:

skriven

Ja, nu var det jag igen.

Gissa tre gånger om här också står en citronpaj nygräddad och fin???

Blir nog superb med jordgubbar till.Jag glädjer mig åt dina fina kommentarer hos mig, vill bara säga det.Mer kramar

//Monica

4 ullie:

skriven

VA fint det blev!!

Roligt att byta plats... Skrev det här om dagen på min sida.. man hittar en ny plats o den saken ser nästan som ny ut fast man haft den ett tag :)Ville bara titta in o önska er en trevlig midsommar . Hoppas ni har haft det bra .. Vi va i vidablick och dansade lite.. mysigt kram på dej

5 A House With A View:

skriven

Blev ju kanonfint!!! Perfekt ställe att ha skåpen på!!!Önskar dig en finfin söndag!Kraaaaaaaaaam aka

6 Elin:

skriven

Tjusigt! vi har nästan lika klocka och kamin =)

Kommentera här: