Plumen 001...


"Det är märkligt att lampan, ett objekt så förknippat med idéer, är nästan helt utan fantasi", men nu har man äntligen fått fart på fantasin......se här!



Äntligen finns det en lågenergilampa som man inte behöver gömma i sina lampor, man kan med fördel hänga den som solitär eller varför inte några stycken tillsammans!
Plumen 001 är världens första formgivna lågenergilampa.Den finns attt köpa hos Pavlic Store och den fungerar precis som en vanlig lågenergilampa, är bra för miljön samtidigt som den håller ner elräkningen.




Jag gillar hur man installerat Plumen.....den gör sej verkligen i den miljön!




Namnet plumen kommer från engelskans "plume" vilket betyder " en fågels dekorativa fjäderdräkt som syftar till att dra uppmärksamhet till dess förmåga och skönhet". Detta är en bra beskrivning på Plumen....funktion och design som går hand i hand! Lampan kostar 297,75 kr och har en livslängd på 8 år(8000 timmar), detta talar för priset på lampan.

Denna lysrörslampa sprider ett varmvitt ljus på 2.700 Kelvins som är mycket behagligt och stämningsfullt, inte det kritvita ljus som lysrör eller många LED-lampor ger ut. Den har också en vanlig E27 sockel som passar i vanliga armaturer.

Jag ser en Plumen 001 hängande i vårt matrum.....den kommer dra blickarna till sej med sitt tilltalande formspråk och nykänsla!

Om du också är intresserad av att köpa en Plumen 001, får du 7% rabatt som läsare här på min blogg hos Pavlic Store, skriv bara "tinaminastina" i rutan för rabattkod vid beställning!





bilder: Pavlic Store

1 jenny ~ mammanochkidzenpunktse:

skriven

Riktigt cool! Gillar den skarpt!



Puss!

2 Cattis:

skriven

Va fräck den är.... Jättecool + miljövänlig = bra koncept!



Kjamis Cattis

3 Frida H:

skriven

Helt underbar idé!

Skulle passa 100% i min inredning. Hur länge gäller rabatten??



Kram

4 Igor:

skriven

Hej Frida,



Rabatten gäller ett bra tag till, men frågan är hur länge lagret räcker? Världspremiär den 5 oktober! ;)

5 Pernilla:

skriven

Supersnyggt! Passar inte in hos oss, men jag gillar den!



Kram Pernilla

6 Monica T.:

skriven

Fräcka i rätt miljö som här.

Kanske kan man skoja till det lättare nu med hallogenlampan än vad man kan med glödlampan!

Kram

7 Anne:

skriven

ûbersnygg lampa! Hoppas att allt är fint med dig.

Kommentera här: