Hyllorna borta!

Oj vilken bloggpaus det blev här....livet rullar på med allt vad det innebär och ibland har man varken lust eller ork att uppdatera. Nu fick jag iallafall ett litet bloggryck! I helgen åkte våra hyllor i köket ner. De har suttit där sen vi renoverade köket för snart tio år sen. Vi skulle ge oss på att städa och torka lite(sker lite för sällan) och såg hur feta och smutsiga de blivit. Allt vi ställer där blir också rätt smutsigt, det blir en hel del stekos eftersom spisen är precis bredvid.

Nu är de alltså väck och köket fick sej ett litet lyft och känns nytt.Tack alla för era varma kommentarer ang totte! Han ska in i morgon för ultraljud och undersökning. Ett prov visade att han har en ev urinvägsinfektion uppepå allt det andra. De ska alltså kolla så han inte har nåt fel på njurarna.....stackars liten. I morgon bär det iväg till veterinären återigen!Ha det fint alla NI!

bild: tinas privata1 Milla:

skriven

Åh, stackars Totte.

Bloggen finns kvar,och alltid lika roligt när du uppdaterar. Ser luftigt & fräscht ut..jag vill också ha öppna hyllor men det värsta är väl fettet & smutsen som blir. Kram Milla

2 milla-andante:

skriven

Totte går först..! Håller fortfarande tummarna.

Tänk att det kan kännas nytt och fräscht genom att bara ta bort... härligt! Tegelväggen är bara så läcker!

Kram

3 Linda:

skriven

Det blev ju jättefint även utan hyllorna!:) Kan tänka mig att det blir en hel del stekos på öppna hyllor. Nu framhävs ju också tegelväggen ännu mer, den som är så himla läcker;)Kram4 InneoUte-Malin:

skriven

Fiint. Gillar verkligen er tegelvägg - och nu får jag ju se ännu mer av den. :-)

5 Åsa:

skriven

Luftigt och fint det blev. Kul att ändra om lite!! Jag är väldigt avis på din svarta Kitchen aid. Skulle gärna få pryda min köksbänk oxå. Kram

6 jenny ~ mammanochkidzenpunktse:

skriven

Lilla Totte! bara han blir frisk...så luftigt det blev, även om det var snyggt med hyllorna oxå. vet själv hur det är med fettet i stekosen, det sätter sig som f-n.Kraaaaaaaaaaaaaaam!

Kommentera här: