Vårkänslor...

...ja inte av snön då utan av blommande körsbärskvistar, tulpaner och solen! En härligt solig dag är precis vad man behöver....blundar för mina smutsiga fönster =)







Vilade en stund på soffan också.....






bilder: tinas privata

1 milla:

skriven

Vilka fina ljuslyktor i vackra färger...var har du köpt dem. Tack för din kommentar och av ditt fnissande gissar jag att dina tankar på "den gamla omoderna" orsakade fnittret? Idag solade jag faktiskt ute en stund..fick lite vår-vinter känsla! Ljuvligt! Ha det riktigt gott och det blir nog du som kammar hem segern! Håller tummar & tår.Skratt.Kram Milla

2 Mari:

skriven

Fick allt lite vårkänslor idag men fick mungiporna ner nyss när jag fick meddelande från jobbat att teatern vi skulle gå på i kväll på Stickan var inställd pga risk för att taket skulle ge vika för alla snö...taskigt.

Men har du vilat på den "gamla" soffan:-) Den är väl inte nåt skön va?? (fniss). Ja du en del har ont av allt och inget.



KRAMAR!!!!!

3 Designing good life - Sarah:

skriven

Det gäller att passa på att gå ut i solen för att få lite energi! Fina bilder.

4 Home of Nina:

skriven

Körsbärsvistar och vita tulpaner... helt underbart!

Håller med om att man få blunda när solen tittar fram... här är det inte bara fönsterna utan hela hemmet. Inte klokt vad det ser dammigt ut i solsken, det får snart bli en riktig våstädning. Kram Nina

5 Sandra | Inspirera Mera:

skriven

Åh vad härligt med blommor!

6 jenny ~ mammanochkidzenpunktse:

skriven

Vilka underbara örsbärskvistar!



Kraaaaaaaaaaaaaaaam!

7 Anonym:

skriven

HÄRLIGA BILDER MAN BLIR SÅ GLAD!

KÄNNS SOM ATT VÅREN ÄR PÅ GÅNG.



KRAM EVA

Kommentera här: